back to top
31 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

31 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

Στ. Πέτσας: 150.000 εμβολιασμοί τον Ιανουάριο

Διαβάστε επίσης

Αισθητά μειωμένος σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό θα είναι ο αριθμός των δόσεων του εμβολίου κατά του κορονοϊού, που θα λάβει η χώρα μας, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Μιλώντας στον ρ/σ «Πατραπολιτικά» ο κ. Πέτσας είπε ότι θα έρθουν μόνο 300.000 δόσεις εμβολίου που σημαίνει ότι μέσα στον Ιανουάριο θα εμβολιαστούν μόλις 150.000 άτομα. Μάλιστα ο κ. Πέτσας χαρακτήρισε αυτή την εξέλιξη ως κακό νέο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να τηρούμε τα μέτρα και ότι είναι βέβαιο πως οι μάσκες οι αποστάσεις και όλα τα άλλα μέτρα ασφαλείας δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψουν για αρκετούς μήνες μέσα στο 2021.

Ακόμη, ο κ. Πέτσας προανήγγειλε σκληρότερα μέτρα σε περιφερειακές ενότητες όπου τα κρούσματα δεν υποχωρούν, ή παρατηρούνται αναζωπυρώσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά, σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανό να υπάρξει και ολικό lockdown.

Για τα ρεβεγιόν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως «κάθε οικογένεια θα πρέπει να έχει έναν στενό κύκλο με τον οποίο θα συναναστρέφεται ώστε να μην υπάρξει διασπορά του ιού στην κοινότητα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα