back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ο Γιάννης Πολίτης στον Ραδιομαραθώνιο του Αθήνα 9.84: Να μην ξεχαστούμε την επόμενη ημέρα

Διαβάστε επίσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η έννοια της προσφοράς στον συνάνθρωπο είναι άμεσα συνυφασμένη με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μια ανάσα πριν από τις γιορτές, ο Αθήνα 9.84, ο αγαπημένος σταθμός της πόλης, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη στήριξή μας και διοργανώνει έναν Ραδιομαραθώνιο Αλληλεγγύης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί, μέσα από τα μικρόφωνα του σταθμού, πολιτικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, αθλητές, συλλογικότητες, εθελοντές που πρωταγωνιστούν στις δράσεις αλληλεγγύης καθώς και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων ενώνουν σήμερα τις φωνές και τις δυνάμεις τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Στην εκπομπή του Αθήνα 9.84 «Τι τρέχει;» και στον Νίκο Καρούτζο μίλησε ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Ρ.Α , κ. Γιάννης Πολίτης:

«Χαίρομαι πολύ με την πρωτοβουλία του Αθήνα 9.84 γιατί η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή καθώς όταν θα τελειώσουμε από όλο αυτόν τον εφιάλτη, αυτό που θα μείνει είναι τα αποκαΐδια σε ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ άλλες φορές γκρινιάζεις και λες ότι είμαστε απείθαρχος λαός, είσαι χαρούμενος που είσαι Έλληνας. Όταν ξεχειλίζει το συναίσθημα, είναι σε βαθμό που δεν το έχει καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Αυτό έχει αποδειχτεί έως τώρα και μακάρι να συνεχιστεί και να μην ξεχαστούμε την επόμενη ημέρα όταν θα κάνουμε το εμβόλιο και βγάλουμε τις μάσκες.

Ο Δήμος της Αθήνας στον οποίο ανήκει και ο σταθμός έχει ξεδιπλώσει μια βεντάλια κοινωνικών πρωτοβουλιών εξαιρετική και πρωτοφανή.

Ας μην το χάσουμε αυτό την επόμενη ημέρα, όπως έγινε και με τους Ολυμπιακούς Αγώνες που λέγαμε ότι έχουμε υπέροχες εγκαταστάσεις και μέσα σε ένα χρόνο είχαν καταρρεύσει και γινόταν λεηλασία.

Τα κεκτημένα αυτής της περιόδου, οι ξενώνες που φτιάχνει ο Δήμος, όλα όσα παρέχει στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, πρέπει να ενισχυθούν γιατί φτωχοί άνθρωποι θα υπάρχουν για πάρα πολλά χρόνια και πρέπει να είμαστε δίπλα τους. Δεν μπορεί ο ένας να περνάει πολύ καλά και ο άλλος πάρα πολύ άσχημα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν υπάρχει συνοχή στην κοινωνία και δεν προχωράει η λεγόμενη ανάπτυξη. Εάν δεν υπάρχει ισορροπία στην κοινωνία και η ψαλίδα μεταξύ φτωχού και πλούσιου δεν είναι μικρή, το δανέζικο μοντέλο που έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου, το ιδανικό, δεν μπορεί να δημιουργηθεί ανάπτυξη.

Δεν μπορεί κάποιος να περιμένει τα ψίχουλα που πέφτουν κάτω από το τραπέζι. Αυτά δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Αυτά είναι σύγχρονα πράγματα, αυτή είναι η κοινωνία.

Αυτό που κάνει ο Αθήνα 9.84 σήμερα πρέπει να συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα».

Για να ενισχύσετε την προσπάθεια:

⦁ Στείλτε sms: 984 στο 54534 (Κόστος 1,49 ευρώ με ΦΠΑ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, βάσει λογαριασμού)

⦁ Για κατάθεση χρηματικού ποσού: Τράπεζα Πειραιώς, αρ. λογαριασμού:GR97 0172 0490 005049101698022

http://kyada-athens.gr/

«ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ. 210 3409254 -210 3409300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα