back to top
31.7 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

31.7 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

ΟΝΝΕΔ: Ξεκινάει καμπάνια για τον εμβολιασμό

Διαβάστε επίσης

Καμπάνια για τον εμβολιασμό του πληθυσμού κατά της πανδημίας του κορωνοϊού ετοιμάζει η ΟΝΝΕΔ. Η οργάνωση νέων του κυβερνώντος κόμματος θα ξεκινήσει την καμπάνια εντός των πρώτων ημερών του Ιανουαρίου, όπως ανέφερε μιλώντας στον «Αθήνα 984» η υπεύθυνη του γραφείου τύπου της ΟΝΝΕΔ Κωνσταντίνα Κόλλια.

Οι ιθύνοντες της ΟΝΝΕΔ ετοιμάζουν μάλιστα και σχετικό βίντεο με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη κατά της πανδημίας αλλά και ανθρώπους εκτός του χώρου της πολιτικής που θα μπορούσαν να πείσουν τόσο τον πληθυσμό όσο και τη νεολαία να κάνει το εμβόλιο.

«Χρέος μας είναι να πείσουμε όλους τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, γιατί έτσι θα κερδίσουμε ξανά τη ζωή και την καθημερινότητά μας», σημείωσε η κυρία Κωνσταντίνα Κόλλια.

Σύμφωνα με την ίδια εκτός από το βίντεο θα υπάρξει αρθρογραφία στελεχών της ΟΝΝΕΔ, επιστημόνων αλλά και άλλες ενέργειες στο πλαίσιο της καμπάνιας με την καθολική συμμετοχή των μελών της οργάνωσης.

«Συμπληρωματικά με την κυβέρνηση θα κάνουμε μια εκστρατεία ενημέρωσης, με τη συνδρομή ειδικών και επιστημόνων προκειμένου να ενθαρρύνουμε όλους τους νέους –και όχι μόνο- να εμβολιαστούν. Θα επιδιώξουμε να πολεμήσουμε την παραπληροφόρηση. Θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή της μάχης στο πλευρό της Κυβέρνησης, των επιστημόνων, των γιατρών, των νοσηλευτών», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κόλλια.

Εξάλλου η ΟΝΝΕΔ με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών στη χώρα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας που έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων, σήμερα έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα ώστε να κερδίσουμε πίσω τις ζωές μας.

Η έναρξη του εμβολιασμού κατά του Covid-19 σηματοδοτεί την αρχή του τέλους μιας πολύ δύσκολης περιόδου. Όλοι μαζί, με πρώτους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, έχουμε δώσει τη μεγάλη μάχη για την προστασία της κοινωνίας και την επιστροφή στην κανονικότητα».

Το δικό μας χρέος υπογραμμίζει ΟΝΝΕΔ «ως νέοι άνθρωποι είναι πλέον να πράξουμε το αυτονόητο, να εμπιστευτούμε την επιστήμη και συντεταγμένοι με την Πολιτεία να εμβολιαστούμε. Ενωμένοι θα νικήσουμε την πανδημία και θα προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα».

Και καταλήγει: «Γυρίζουμε μαζί τη σελίδα ενός καινούριου κεφαλαίου για όλους μας. Ενός κεφαλαίου που μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα αρκετές και πολλαπλές δυσκολίες, αλλά μας επιτρέπει επιτέλους να κοιτάξουμε προς το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία.

Newsroom Αθήνα 9,84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα