back to top
27.5 C
Athens
Κυριακή, 9 Ιουνίου, 2024

27.5 C
Athens
Κυριακή, 9 Ιουνίου, 2024

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Βόβορας

Διαβάστε επίσης

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Γιώργος Βόβορας και αναμένεται η ανακοίνωση του διαζυγίου των δύο πλευρών από την ΚΑΕ.

Στον 43χρονο προπονητή χρεώνεται η κακή εικόνα του Παναθηναϊκού τις τελευταίες εβδομάδες, κυρίως στην Euroleague, το πρόβλημα νοοτροπίας σε αρκετά ματς και οι  μεγάλες μεταπτώσεις από αγώνα σε αγώνα.

Μέσα στην ημέρα θα υπάρξει και ανακοίνωση από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το «διαζύγιο» με τον 43χρονο τεχνικό, Γιώργο Βόβορα. Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του αγώνα για την Euroleague την Πέμπτη με αντίπαλο τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα καθίσει στον πάγκο.

Η ΚΑΕ δεν φαίνεται να έχει την οικονομική δυνατότητα να φέρει ένα όνομα τύπου Πασκουάλ και Πιτίνο, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν κυκλοφορήσει κάποια ονόματα, όπως του Σωτήρη Μανωλόπουλου, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.

Μετά τον αγώνα με τη Ζενίτ για την Euroleague, ακολουθεί και το ντέρμπι εντός συνόρων με αντίπαλο την ΑΕΚ και θα πρέπει άμεσα να βρεθεί ο νέος προπονητής για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα