back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός ψάχνει νίκη οκτάδας στο Κάουνας

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Κάουνας την Ζαλγκίρις, αναζητώντας τη 12η νίκη του στην Euroleague που θα τον εδραιώσει στην πρώτη οκτάδα της διοργάνωσης.

Να συνεχίσει με νίκη θέλει ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να φιλοξενείται στις 20:00, Novasports 2HD από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να δείξουν συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, σε ένα κομβικό για την πορεία των ερυθρολεύκων στη διοργάνωση παιχνίδι και σε μία έδρα που τους δυσκολεύει τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί την εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση του Κώστα Σλούκα και να μην αφήσει στους Λιθουανούς ανοιχτή τη ρακέτα του.

Η Ζαλγκίρις τα πηγαίνει πολύ καλά στην εφετινή διοργάνωση, έχει το ίδιο ρεκόρ με τον Ολυμπιακό (11-9), ωστόσο προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Ο Μάρεκ Μπλάζεβιτς δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ωστόσο στα νέα τεστ που υποβλήθηκε η Ζαλγκίρις Κάουνας, όλα τα άλλα μέλη της ήταν αρνητικά. Παράλληλα, ο Σίλερ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκαρίνο και Βαστούρια.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα