back to top
18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.7 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “Ζωσιμάδες”

Διαβάστε επίσης

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί έναν από τους στόχους που έχουν θέσει στον Παναθηναϊκό, αλλά πρώτα θα πρέπει να περάσουν το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Πέμπτη.

Οι «πράσινοι», λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης στις 15:00, CosmoteSport 1. Το έργο των πράσινων δεν θα είναι εύκολο, αφού η ομάδα της Ηπείρου έχει αποδείξει πως είναι «σκληρό καρύδι»..

Ο Λάζλο Μπόλονι θα κάνει διαχείριση του ρόστερ, προκειμένου να είναι πιο «φρέσκια» η ομάδα την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ρουμάνος άφησε στην Αθήνα τους Σένκεφελντ, Βιγιαφάνιες, Μολό και Καμπετσή, ενώ ο Διούδης προφυλάχθηκε ενόψει αυτού του σημαντικού ματς. Επίσης, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Κουρμπέλης, Σαβιέρ, Μπουζούκης και ο Μπεκ που δεν υπολογίζεται.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τη σειρά του, θα επιχειρήσει να διεκδικήσει το «κάτι παραπάνω» στη διοργάνωση τη φετινή σεζόν και να εκμεταλλευτεί την έδρα του, προκειμένου να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους “4”.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μπαλτά, Μεϊντανά και τέταρτο τον Αγγελάκη. Στο VAR θα είναι οι Μανούχος και Τζιώτζιος.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα