back to top
37 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

37 C
Athens
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Χαμός στον Ηρακλή: Ντου οπαδών, μπουκάλια, βρισιές και αποχωρήσεις παικτών

Διαβάστε επίσης

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στον Ηρακλή μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας με τα σκηνικά που σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα να είναι επιεικώς απαράδεκτα.

Όπως γράφει η εφημερίδα Livesport, όταν ο Σκοτ Σαγκς αστόχησε στο σουτ της νίκης, κάποιοι οπαδοί του Ηρακλή που βρίσκονταν στο γήπεδο, εξαγριώθηκαν και προχώρησαν σε φραστική επίθεση προς τον προπονητή και τους παίκτες του συλλόγου.

Με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, αποφασίστηκε ο Δημήτρης Βεργίνης να μην προχωρήσει σε δηλώσεις, με τους οπαδούς του Γηραιού να δίνουν συνέχεια στο… ντου. Οπαδοί του Ηρακλή έφτασαν μέχρι και τα αποδυτήρια όπου και πέταξαν αντικείμενα. Μάλιστα, ένα μπουκάλι χτύπησε τον Ουίλ Χάτσερ στο κεφάλι!

Το σκηνικό συνεχίστηκε στο πάρκινγκ του γηπέδου, όπου και προπηλακίστηκαν μέλη της ΚΑΕ. Στον Γηραιό επικρατεί χάος πλέον, η κατάσταση βρίσκεται σε οριακό σημείο, με τον Αστέριο Καλύβα να έχει ήδη παραιτηθεί. Παράλληλα, μετά τα όσα έγιναν, αρκετοί ξένοι παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα