back to top
31.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

31.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Ιουλίου, 2024

Αναχωρεί για Λετονία η Εθνική ομάδα μπάσκετ

Διαβάστε επίσης

Με δεκατρείς παίκτες αναχωρεί σήμερα για τη Ρίγα η Εθνική ανδρών, ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων της με Βοσνία Ερζεγοβίνη και Λετονία στην προκριματική φάση του Eurobasket 2022 κι ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της.

Στην πρωινή προπόνηση της εθνικής στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν οι τρεις διεθνείς της ΑΕΚ, Λίνος Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης και Δημήτρης Μωραϊτης, καθώς ήδη από χθες το βράδυ, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ και η ΕΟΚ, με εκατέρωθεν ανακοινώσεις, ενημέρωσαν πως το θέμα που είχε προκύψει θεωρείται λήξαν.

Η ΑΕΚ που δεν είχε επιτρέψει την παρουσία των τριών διεθνών της στη χθεσινή (14/2) προπόνηση της Εθνικής, έλαβε δηλαδή τη διαβεβαίωση της ΕΟΚ, ότι θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ότι θα διασφαλιστεί η υγεία των αθλητών. Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ θεωρούσε πως ο Προμηθέας Πατρών παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο πριν από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και ζήτησε από την ΕΟΚ να τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα καθώς το υγειονομικό πρωτόκολλο του Κυπέλλου ανήκει στην Ομοσπονδία.

Αφού πρώτα αποκλείστηκαν οι πέντε διεθνείς του Προμηθέα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των Αχαιών και στη θέση τους κλήθηκαν τέσσερις νέοι παίκτες, η ΕΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (15/2) πως «στη Ρίγα αναμένεται να ενσωματωθεί την Τετάρτη (17/2) και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ο οποίος θα κάνει τα απαραίτητα τεστ και αν τα αποτελέσματα που πάρει είναι αρνητικά θα ταξιδέψει κι αυτός στη Λετονία».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα