back to top
16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

“Sun”: Πρόταση 496 εκατομμυρίων ευρώ της Μάντσεστερ Σίτι στον Μέσι

Διαβάστε επίσης

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε νέα πρόταση στον Λιονέλ Μέσι για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι σύμφωνα με την “Sun”, που αποκαλύπτει πως είναι για συμβόλαιο πέντε ετών έναντι απολαβών που φτάνουν συνολικά τα 496 εκατομμύρια ευρώ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι ήταν έτοιμη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για να κάνει το χατίρι του Πεπ Γκουαρδιόλα και να του φέρει στο Έτιχαντ, με το ρεπορτάζ της “Sun” να κάνει λόγο για πρόταση ύψους 692 εκατομμυρίων ευρώ που ήταν να πέσει στο τραπέζι για τον Λιονέλ Μέσι.

Σε εκείνο το τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα δεν έκατσε ωστόσο ποτέ η Σίτι, από τη στιγμή που ο Μέσι έκανε πίσω αποφασίζοντας να μη φτάσει στα άκρα το σχοινί και επέλεξε να μείνει στο “Καμπ Νόου” για να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους μπλαουγκράνα που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “Sun” που έχει το χαρακτήρα του “αποκλειστικού”, η πρωτοπόρος της φετινής Premier League είναι έτοιμη να κάνει νέα πρόταση για να ντύσει στα γαλάζια τον Αργεντινό.

Μόνο που αυτή τη φορά τα 692 εκατομμύρια ευρώ δεν υπάρχουν πλέον, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει πως η νέα πρόταση των πολιτών προς τον Μέσι είναι για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, με το συνολικό πακέτο να ανέρχεται σε 496 εκατομμύρια ευρώ, ήτοι σχεδόν 200 εκατομμύρια ψαλιδισμένο σε σχέση με την προηγούμενη πρόταση.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Σίτι θα προσφέρει στον 33χρονο σούπερ σταρ συμφωνία για 2 χρόνια με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, για να μετακομίσει κατόπιν στη θυγατρική της ομάδα, New York City, και να αγωνιστεί για αυτήν για άλλα δύο χρόνια στο πρωτάθλημα του MLS.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα