back to top
31.2 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

31.2 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Σύλληψη 62χρονου καθηγητή για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή

Διαβάστε επίσης

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου έρχεται στο φως της δημοσιότητας με τη σύλληψη ενός 62χρονου στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για καθηγητής μέσης εκπαίδευσης που κακοποιούσε επί 7 χρόνια έναν μαθητή ηλικίας σήμερα 15 ετών.

Ο 62χρονος εκμεταλλευόταν την εμπιστοσύνη που είχαν οι γονείς του παιδιού στο πρόσωπό του λόγω μακρινής συγγένειας και τον άφηναν μόνο του στο σπίτι τους.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του καθηγητή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο 62χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τις κατηγορίες της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού.

Από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, έχει κινηθεί η διαδικασία έκδοσης πράξης για να τεθεί σε αργία από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα ο 62χρονος. Η διαδικασία κινήθηκε μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης. Τα παραπάνω έγιναν γνωστά μέσω άτυπης ενημέρωσης του υπουργείου Παιδείας.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα