back to top
32.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

32.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Ολυμπιακός: Έτοιμος να… πετάξει για τους “16” του Europa League

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος να πάρει την πρόκριση στην Ολλανδία είναι ο Ολυμπιακός, που θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν στο «Philips Stadion», στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των “32” του Europa League.

Με παρακαταθήκη το 4-2 του πρώτου ματς, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί απέναντι στην Αϊντχόφεν στις 22:00- Cosmote Sport, για να προκριθεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν στους «16» του Europa League.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται μόνο μία αλλαγή στο αρχικό του σχήμα. Αυτή του Ρούμπεν Σεμέδο, που εξέτισε την ποινή του, στη θέση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Η 11άδα που πρόκειται να παρατάξει ο Μαρτίνς θα αποτελείτα από τους Σα, Λαλά, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί

Στον Ολυμπιακό έχουν παραπάνω από έναν λόγους να θέλουν αυτή την πρόκριση, αφού πέρα από το πρεστίζ θα προσθέσουν 1.1εκατ. ευρώ στα ταμεία τους ως μπόνους πρόκρισης, αλλά και 2.000 πολύτιμους πόντους στην ευρωπαϊκή κατάταξη.

Διαιτητής της αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν θα είναι ο Γάλλος Κλεμέν Τουρπέν, ο οποίος είχε διευθύνει και τον περσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-1). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νικολά Ντανό και Σιρίλ Γκρινγκόρ, ενώ ο τέταρτος θα είναι ο Φρανκ Σνάιντερ. Στο VAR ορίστηκε ο Ζερόμ Μπρισάρ και AVAR ο Ντελαζό Βιλί.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα