back to top
20.9 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

20.9 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Φωτογραφική τροπολογία για τα κωλύματα στις ομοσπονδίες λέει η αντιπολίτευση

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή αντιπαράθεση προκάλεσε στη Βουλή η τροπολογία του Λευτέρη Αυγενάκη για τα κωλύματα εγγραφής σε αθλητικά σωματεία, την οποία η αντιπολίτευση χαρακτηρίζει φωτογραφική για να εκλεγεί στην ΕΠΟ ο Θεόδωρος Ζαγοράκης.

Για ωμή παρέμβαση στις εκλογές της ΕΠΟ για να μπορέσει να είναι υποψήφιος ο κ Ζαγοράκης έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, κατηγορώντας τον κ. Αυγενάκη ότι γράφει μαύρη σελίδα στον αθλητισμό.

Για αγωνία του υφυπουργού Αθλητισμού να ελέγξει τις αθλητικές ομοσπονδίες με τις τροπολογίες που φέρνει κάθε 15 μέρες στη Βουλή έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης.

Για νομοθέτηση με βάση κομματικά συμφέροντα κατηγόρησε την κυβέρνηση από την Ελληνική Λύση ο Κωνσταντίνος Χήτας, ενώ ο Κλέων Γρηγοριάδης από το Μέρα 25 αναρωτήθηκε αν στον κ. Αυγενάκη «αρέσει ο Πρόεδρος της ΕΠΟ να έχει και δικό του προποτζίδικο, κάνοντας λόγο για ηθικούς λόγους.

Για συνωμοσιολογία έκανε λόγο στην απάντηση του ο Λευτέρης Αυγενάκης, απορρίπτοντας τις κατηγορίες περί φωτογραφικής διάταξης καθώς όπως είπε η ρύθμιση αφορά στο σύνολο των Ομοσπονδιών. Σημείωσε δε ότι παρότι σήμερα στις 12 το μεσημέρι παρήλθε η προθεσμία ενστάσεων για τις υποψηφιότητες στην ΕΠΟ δεν έγινε καμία ένσταση για την υποψηφιότητα του κ Ζαγοράκη.

Newsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα