back to top
27.5 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

27.5 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

Μαξ Φερστάπεν: «Κρίμα που δεν πήραμε τη νίκη. Βάζουμε πίεση στην Mercedes»

Διαβάστε επίσης

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν εξαιρετικός, έφτασε μια ανάσα από τη νίκη στο Μπαχρέιν αλλά στο τέλος ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Έγινε μεγάλη μάχη στο Μπαχρέιν, ο Φερστάπεν τρεις γύρους λίγο πριν από το τέλος προσπέρασε τον Βρετανό αλλά αμέσως του παραχώρησε τη θέση για αντικανονικό προσπέρασμα.

Ο Χάμιλτον κράτησε…άμυνα στους τελευταίους γύρους και πανηγύρισε μία ακόμη νίκη στην καριέρα του. Ο Φερστάπεν και η Red Bull έδειξαν πως η ψαλίδα της υπεροχής της Mercedes έκλεισε σημαντικά και πλέον θα υπάρξει μεγάλη μάχη στο φετινό πρωτάθλημα.

«Είναι κρίμα προφανώς που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη αλλά θα σταθώ στα θετικά σημεία του αγώνα. Πλέον είμαστε κοντά τους. Τους βάζουμε πίεση. Μπορούμε και τους κοντράρουμε. Πλέον έχουν αυτοί το πρόβλημα. Σήμερα ήταν τυχεροί και εγώ άτυχος. Πρέπει να δούμε τι συνέβη. Ειδικά στις αργές στροφές φαίνεται πως χάνουμε χρόνο. Επίσης υπήρξαν στιγμές που ένοιωθα πως κάτι δεν πήγαινε καλά και παραπονιόμουν για προβλήματα, αλλά το θέμα είναι ότι έπρεπε να καταφέρουμε να τα διαχειριστούμε και να τερματίσουμε τον αγώνα σε όσο πιο ψηλή θέση γινόταν. Και αυτό κάναμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός οδηγός, Μαξ Φερστάπεν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα