back to top
35.9 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

35.9 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

Ν. Κεραμέως: Εντός Ιουνίου οι πανελλαδικές εξετάσεις

Διαβάστε επίσης

Εντός του Ιουνίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί θα διεξαχθούν φέτος οι πανελλαδικές εξετάσεις όπως δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η κ. Κεραμέως σημείωσε ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις για το αν θα γίνουν οι προαγωγικές εξετάσεις για τα Λύκεια άλλα και τα Γυμνάσια, ενώ όπως τόνισε το θέμα του ανοίγματος των φροντιστηρίων ενόψει πανελλαδικών εξετάσεων έχει τεθεί στην επιτροπή των ειδικών, γιατί το ζητούν οι υποψήφιοι.

Η υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι έχει τεθεί στην επιτροπή των επιστημόνων το ζήτημα των φροντιστηρίων και επισήμανε ότι αποτελεί αίτημα των αποφοίτων και τελειόφοιτων προκειμένου να προετοιμαστούν καλύτερα για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Ερωτηθείσα για τα Γυμνάσια, τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία η κ. Κεραμέως επανέλαβε ότι σχεδιάζεται να ανοίξουν μετά το Πάσχα οι υπόλοιπες βαθμίδες της εκπαίδευσης και ότι το θέμα έχει τεθεί στην επιτροπή λοιμωξιολόγων. Τέλος για τα self test είπε ότι η εγκυρότητά τους αποδείχτηκε σε ποσοστό πάνω από 70% σημειώνοντας ότι εντοπίστηκαν σχεδόν 600 άνθρωποι θετικοί στον κορωνοϊό που σήμερα θα ήταν στα σχολεία και θα είχαν μεταδώσει τον ιό.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα