back to top
26.5 C
Athens
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

26.5 C
Athens
Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

European Super League: Για προδοσία μιλούν οι οπαδοί των αγγλικών ομάδων

Διαβάστε επίσης

Προδομένοι εμφανίζονται οι οπαδοί των αγγλικών ομάδων, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ, καθώς συμμετέχουν πλέον και επίσημα στην European Super League.

“Λένε να περιμένεις το απροσδόκητο, αλλά σήμερα τα μέλη των υποστηρικτών της Τσέλσι αλλά και οι υποστηρικτές του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο έχουν βιώσει την απόλυτη προδοσία”, έγραψαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί της Τσέλσι.

Από την πλευρά τους οι οπαδοί της Άρσεναλ γράφουν στο επίσημο μπλογκ τους: “Ο θάνατος της Άρσεναλ ως ένα αθλητικό σωματείο”.

Όσον αφορά τους οπαδούς της Τότεναμ έγραψαν: “Χθες, το Διοικητικό Συμβούλιο της THFC πρόδωσε τον σύλλογο, την ιστορία του και τη μαγεία που κάνει αυτό το παιχνίδι τόσο ξεχωριστό”.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρουν: “Η υποβολή αυτών των προτάσεων χωρίς διαβούλευση με τους οπαδούς και εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας, όταν οι άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί και να μην εξυπηρετούν τα εγωιστικά τους συμφέροντα, απλώς προσβάλει”.

Τέλος, η πλευρά των οπαδών της Σίτι είναι: “Αυτός ο νέος διαγωνισμός δεν έχει αθλητική αξία και φαίνεται να παρακινείται από την απληστία”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα