back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Με Πιτίνο η Εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά

Διαβάστε επίσης

Ο Ρικ Πιτίνο θα είναι στον πάγκο της Εθνικής για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Ιουνίου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Η διεξαγωγή των εκλογών της ΕΟΚ στις 30 Μαΐου δεν αφήνει πολλά περιθώρια στη νέα διοίκηση να αλλάξει προπονητή, εάν έχει αυτή την σκέψη, αφού τις πρώτες μέρες του Ιουνίου ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας με στόχο την πρόκριση στο Τόκιο.

Όπως έχει δηλώσει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, η συμφωνία με τον Ρικ Πιτίνο είναι σε ισχύ, ενώ έχουν γίνει επαφές με παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό και έχουν κλειστεί και φιλικά.
Ο Αμερικανός τεχνικός παραμένει «ζεστός» στο να οδηγήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο κολεγιακό με το Iona, είναι σε συχνή επαφή με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας, αλλά και με παίκτες. Αναμένεται να έρθει στην Αθήνα τον επόμενο μήνα, έχοντας καταλήξει στους συνεργάτες του, με τις πληροφορίες εδώ και καιρό να μιλούν για ένα έμπειρο τιμ που θα αποτελείται από τους Ηλία Παπαθεοδώρου, Σωτήρη Μανωλόπουλο, αλλά και τον Θανάση Σκουρτόπουλο, που ήταν προπονητής της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και στα «παράθυρα».

Το Προολυμπιακό Τουρνουά θα διεξαχθεί στη Βικτώρια του Καναδά 29 Ιουνίου με 4 Ιουλίου. Η Ελλάδα συμμετέχει στον πρώτο όμιλο αντιμετωπίζοντας Καναδά και Κίνα, ενώ στο άλλο γκρουπ βρίσκονται Τσεχία, Τουρκία και Ουρουγουάη. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου παίζουν ημιτελικό και ο νικητής του τελικού παίρνει ένα από τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα