back to top
31.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

31.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Europa League: Αυλαία ημιτελικών σε Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ

Διαβάστε επίσης

Η ώρα των ημιτελικών στο Europa League έφτασε, με την διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων σε Βιγιαρεάλ και Μάνστεστερ.

Στις 22:00 Βιγιαρεάλ και Άρσεναλ έρχονται αντιμέτωπες, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για τον τελικό της διοργάνωσης. Το «κίτρινο υποβρύχιο» θα παραταχθεί στο ματς δίχως τον τραυματία Ιμπόρα, ενώ για τους Λονδρέζους εκτός έμεινε ο λαβωμένος Νταβίντ Λουίς, αλλά επιστρέφουν οι Τιέρνι, Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ.

Την ίδια ώρα στο «Ολντ Τράφορντ», το κατά πολλούς φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ρόμα. Στις έξι συνολικά φορές που έχουν κοντραριστεί οι δύο ομάδες, οι «τζιαλορόσι» έχουν πανηγυρίσει μόνο μία νίκη έναντι τεσσάρων των «κόκκινων διαβόλων», ωστόσο στην ιστορία έχει μείνει εκείνο το 7-1 με το οποίο διέλυσε η αγγλική ομάδα τους Ρωμαίους στην Αγγλία τον Απρίλη του 2007.

Χωρίς τους Μαρσιάλ και Τζόουνς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα μπορεί αυτήν τη φορά να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σο, Μαγκουάιρ και Μακ Τόμινεϊ που εξέτισαν την ποινή αποκλεισμού που τους είχε επιβληθεί. Για τη Ρόμα εκτός έχουν μείνει οι τραυματίες Τζανιόλο, Πέδρο, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Μανσίνι.

Οι δύο ημιτελικοί θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια της Cosmotesport.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα