back to top
21.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

21.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται οι αυστηροί έλεγχοι της αστυνομίας στα διόδια των εθνικών οδών στο πλαίσιο της απαγόρευσης των διαπεριφερειακών μετακινήσεων. 939 οδηγοί αυτοκινήτων υποχρεώθηκαν από την Τροχαία σε αναστροφή το τελευταίο 24ωρο, καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης.

Από τη μία το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα θα λειτουργήσουν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, ενώ η Βαρβάκειος θα κλείσει στις 6 το απόγευμα. Αύριο τα καταστήματα θα κλείσουν στις 3 το μεσημέρι, ενώ τα σούπερ μάρκετ στις 7 το απόγευμα.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, αλλά και την Τρίτη θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας, λειτουργούν οι εκκλησίες και σήμερα. Στις 6 το απόγευμα, θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου εντός των ναών χωρίς να ακολουθεί πομπή πιστών.

Με ωράριο λειτουργίας έως τις 11 παρα τεταρτο το βραδυ , χωρίς μουσική και αποκλειστικά σε ανοικτό υπαίθριο χώρο θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 3 Μαΐου έως τις 10 Μαίου, τα καταστήματα εστίασης, σύμφωνα με την κοινη υπουργική απόφαση. Υποχρεωτική η διενέργεια (selftest) για τους εργαζόμενους

Τραγωδία στο Ισραήλ με 44 νεκρούς, στη διάρκεια ολονύχτιας θρησκευτικής γιορτής στο Όρος Μερόν. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της υπηρεσίας άμεσης βοήθειας, οι πιστοί ποδοπατήθηκαν κατα τη διάρκεια προσκυνήματος

ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις αυριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα