back to top
15.4 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

15.4 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Άρη

Διαβάστε επίσης

Με αρκετούς βασικούς παίκτες στον πάγκο του ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, για την 7η αγωνιστική των play off της Super League.

Αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού έμειναν στην Αθήνα λόγω τραυματισμών ή άλλων λόγων (Κρίστινσον, Μπα, Λαλά, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μασούρας), ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς θα αφήσει και τους περισσότερους βασικούς που έχει στη διάθεση του στον πάγκο, στο σημερινό στις 17.15-Novasports1, παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική των play off της Super League.

Τα πολλά προβλήματα είναι στην άμυνα, αλλά ο Μαρτίνς θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έδειξε στη δοκιμή που έκανε στο Ρέντη, στη μία από τις δύο προπονήσεις που είχαν οι πρωταθλητές μετά το Πάσχα, έπειτα από το τετραήμερο ρεπό.

Οι σκέψεις του Πορτογάλου είναι να χρησιμοποιήσει σχήμα 4-2-3-1 με τον Τζολάκη στην εστία, τους Ντρέγκερ και Ρέαμπτσιουκ στα άκρα της άμυνας, τους Σεμέδο και Εμβιλά στόπερ, το νεαρό Σουρλή με τον Τιάγκο Σίλβα στο κέντρο, τους Βρουσάι και Ραντζέλοβιτς στα άκρα, τον Βαλμπουενά στο ρόλο του οργανωτή και τον Κάιπερς σέντερ φορ.

Μπορεί μέχρι την ώρα της σέντρας της αναμέτρησης ο Μαρτίνς να αλλάξει κάποια  ονόματα, αλλά σε γενικές γραμμές θέλει να έχει νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Στον πάγκο θα έχει τους Σα, Ανδρούτσο, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Μπρούμα, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα