back to top
37.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

37.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Γ. Δαβερώνης: ‘Έπρεπε η κυβέρνηση με το άνοιγμα της εστίασης να ξεκλειδώσει και το χρηματοδοτικό εργαλείο για τις προμήθειες

Διαβάστε επίσης

«Οι πρώτες μέρες ανοίγματος της εστίασης ήταν θετικές, δούλεψε καλά το παραλιακό μέτωπο της Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας υπήρχε λιγότερος κόσμος. Είμαστε όμως έξι μήνες κλειστά και τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στον κλάδο της εστίασης είναι μεγάλα» δήλωσε μεταξύ άλλων,  στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος της ένωσης εστιατόρων και συναφών Επαγγελμάτων Αττικής, Γιάννης Δαβερώνης. 

‘Έκανε λόγο για λάθη της κυβέρνησης στην οικονομική διαχείριση του ανοίγματος της εστίασης. «Έπρεπε, ταυτόχρονα με το άνοιγμα της εστίασης, η κυβέρνηση να ξεκλειδώσει το χρηματοδοτικό εργαλείο που αφορούσε στις προμήθειες πρώτων υλών για την επανεκκίνηση της λειτουργίας των εστιατορίων» 

Επισήμανε το γεγονός ότι πολλές επιχειρήσεις κινδυνεύουν με λουκέτο καθώς  δεν διαθέτουν εξωτερικούς χώρους και ανέφερε τα λειτουργικά προβλήματα που καλούνται όλες οι επιχειρήσεις να  αντιμετωπίσουν: «Τα λειτουργικά προβλήματα που προσπαθούμε αυτή τη στιγμή να διαχειριστούμε είναι πολλά, μεταξύ αυτών είναι το περιορισμένο ωράριο και η απαγόρευση μουσικής αλλά και οι επιχειρήσεις που δεν έχουν εξωτερικούς χώρους. Η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει αυτές τις επιχειρήσεις  που δεν μπορούν να δουλέψουν αλλιώς κινδυνεύουν με λουκέτο» 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα