back to top
19.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

19.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΗΠΑ: Επίθεση με τουλάχιστον 5 νεκρούς σε προάστιο του Κολόμπους στο Οχάιο

Διαβάστε επίσης

Τουλάχιστον 5 άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς χθες στο Ουέστ Τζέφερσον, ένα προάστιο της πρωτεύουσας και μεγαλύτερης πόλης του Οχάιο, Κολόμπους, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Mέσα ενημέρωσηςόπως οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι WSYX και WCMH, με έδρα το Κολόμπους μετέδωσαν ότι τουλάχιστον 3 άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί από τα πυρά σε κτίριο κατοικίας, ενώ κι άλλοι νεκροί βρίσκονται έξω από το ίδιο κτίριο. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ο ακριβής αριθμός των νεκρών και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε το πολύνεκρο συμβάν.

Σύμφωνα με το WCMH σκηνή του εγκλήματος ήταν ένα σπίτι στο Ουέστ Τζέφερσον, μια πόλη περίπου 4.000 κατοίκων δυτικά της Κολόμπους. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τους πυροβολισμούς από περαστικό, ο οποίος τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911.  Η αστυνομία  έχει αποκλείσει όλη την περιοχή και ερευνά για τον εντοπισμό υπόπτων και στοιχείων με την υποστήριξη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Οχάιο και το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάντισον.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα