back to top
28.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

28.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Γ. Παντελάκης: Αυτό που έχω “κρατήσει” είναι οι εργαζόμενοι που κάνουν δημοσιογραφία με αξιοπρέπεια, αυτό προσπάθησα να διατηρήσω

Διαβάστε επίσης

 

Ο σταθμός της πόλης, ο Αθήνα 9.84 έχει σήμερα γενέθλια. Συμπληρώνει 34 χρόνια στον αέρα, από τις Μαΐου του 1987, σηματοδοτώντας την έναρξη της ελεύθερης ραδιοφωνίας.

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στις εκπομπές του, δημοσιογράφοι παραγωγοί και καλεσμένοι, θυμούνται και θυμίζουν ραδιοφωνικές ιστορίες του παρελθόντος συνομιλώντας με παλαιότερους συνεργάτες, αλλά και στελέχη του Αθήνα 9.84.

Αύριο Τρίτη 1η Ιουνίου, θα το ζήσουμε με μεγαλύτερη εξωστρέφεια, εκπέμποντας ζωντανά πρόγραμμα από την Πλατεία Συντάγματος 6 το πρωί με 8 το βράδυ. Από τις 9πμ. έως τις 3μμ., μαζί μας στην Πλατεία Συντάγματος θα βρίσκεται κινητή μονάδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών του ΕΣΥ.

Ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος του Αθήνα 9.84, Γιάννης Παντελάκης,  μίλησε στην Κατερίνα Παπαβασιλείου:

«Αυτό που έχω κρατήσει από τα χρόνια της θητείας μου είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Έχουν φοβερές ικανότητες, επάρκεια και κυρίως κάνουν δημοσιογραφία με αξιοπρέπεια. Αυτή ήταν και η δική μου πρόκληση όταν βρισκόμουν στο τιμόνι του Αθήνα 9.84, να διατηρήσω αυτή την αξιοπρέπεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα