back to top
34.5 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

34.5 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Αυστηρή κριτική στους συνδικαλιστές της Αστυνομίας από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου

Διαβάστε επίσης

Αυστηρή κριτική στους συνδικαλιστές της Αστυνομίας,οι οποίοι σχολιάζουν στα κανάλια, εν εξελίξει έρευνες για σοβαρές υποθέσεις,άσκησε με αφορμή το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του Γιώργου Καμίνη,ο οποίος παρατήρησε ότι «οι συνδικαλιστές γυρνούν στα κανάλια και παρεμβαίνουν για την ουσία των υποθέσεων και την πορεία της ανάκρισης, χωρίς να έχουν καμία δουλειά», ο κ. Οικονόμου, είπε ότι οι συνδικαλιστές δεν εκπροσωπούν το Σώμα της ΕΛΑΣ, το οποίο δημόσια εκπροσωπείται από θεσμικούς φορείς και από εκπροσώπους Τύπου που νομιμοποιούνται να κάνουν ανακοινώσεις.

«Οι αναφορές συνδικαλιστών αφορούν αυτούς και τις Ενώσεις τους », τόνισε ο κ.Οικονόμου, θυμίζοντας ότι σε περίπτωση που κάποιοι διαρρέουν ανακριτικό υλικό και παραβιάζουν την αρχή της μυστικότητας κατά την ανακριτική διαδικασία, πέραν των διοικητικών κυρώσεων που επιβάλει η υπηρεσία ,μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι και με την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Οικονόμου, έδωσε τα συγχαρητήριά του στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για τη σπουδαία δουλειά που – όπως είπε- έκαναν και ανακριτικά και επιστημονικά για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα