back to top
36 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

36 C
Athens
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Ρομαντικοί πολιτικοί γάμοι στη Λίμνη Πλαστήρα

Διαβάστε επίσης

Την δυνατότητα ενός ρομαντικού γάμου σε ένα πανέμορφο πάρκο, δίνει ο δήμος Λίμνης Πλαστήρα στα ζευγάρια, που επιλέγουν να δεσμευτούν με την πολιτική διαδικασία και όχι την θρησκευτική. Ο δήμος σε μια προσπάθεια να προωθήσει τον γαμήλιο τουρισμό στην περιοχή, διαμόρφωσε ένα θεματικό πάρκο για τέλεση ρομαντικών πολιτικών γάμων στη Λίμνη Πλαστήρα και το ονόμασε «Πάρκο της Αγάπης».

«Διαμορφώσαμε ένα υπέροχο υπαίθριο χώρο δίπλα στο κύμα, για να μετατρέψουμε έναν πολιτικό γάμο από μια γραφειοκρατική διαδικασία σε ένα ρομαντικό και κοινωνικό γεγονός», θα πει στον Αθήνα 9.84, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νάνος. « Ήδη τελέστηκε ο πρώτος γάμος και το επόμενο Σάββατο έχει προγραμματιστεί ο δεύτερος, ενός ζευγαριού από τη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα προτείνουμε και προωθούμε 12 γραφικά σημεία απείρου φυσικού κάλλους, που βρίσκονται περιμετρικά της Λίμνης Πλαστήρα διάσπαρτα σε όλα τα χωριά της, ναοί, εξωκλήσια ή ξέφωτα για την τέλεση θρησκευτικών γάμων και βαπτίσεων».

Τουριστική ανάπτυξη της λίμνης Πλαστήρα

«Το «Πάρκο Αγάπης» εντάσσεται σε ένα σύνολο έργων που πραγματοποιεί και σχεδιάζει ο δήμος μας για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας. Με έργα, όπως το πέταγμα με αερόστατο πάνω από τη Λίμνη Πλαστήρα, οι θερινές ακαδημίες, τα σχολεία δάσους κ.α χτίζουμε το νέο προφίλ της περιοχής», επισημαίνει ο κ. Νάνος.

Δώρο στους νεόνυμφους από τον δήμο

Το ζευγάρι που θα τελέσει τον πολιτικό γάμο του, στη Λίμνη Πλαστήρα θα πάρει δώρο, από τον δήμο, την διανυκτέρευση σε γαμήλιο δωμάτιο στο ξενοδοχείο της επιλογής του.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα