back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μαρτίνς: «Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί. Τα έδωσαν όλα»

Διαβάστε επίσης

Στα αρκετά προβλήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Νέφτσι στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Νέφτσι, τονίζοντας τα αρκετά προβλήματα που προέκυψαν όλη την εβδομάδα πριν από την αναμέτρηση στο Μπακού, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μαρτίνς:

«Πραγματικά ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά προβλήματα. Είναι μερικές φορές που τα προβλήματα σου δίνουν δύναμη. Σε βοηθούν να γίνεις καλύτερος. Τα προβλήματα μας ένωσαν και γίναμε πιο δυνατοί. Ήρθαμε εδώ για να τα καταφέρουμε. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα, σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Ωστόσο, ήμασταν αλάνθαστοι τακτικά. Τέλειοι. Πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί. Καταπληκτικοί. Τα έδωσαν όλα»,

Είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Παίξαμε σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι υποστήριζαν θερμά την ομάδα του και αγωνιστήκαμε σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν καλός. Εμείς όμως ήμασταν τακτικά αλάνθαστοι.

Είχαμε μεγάλη θέληση και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δώσαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αντίπαλο, αλλά ήμασταν πολύ προσεκτικοί. Εάν είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες μας, που ήταν πολλές, δεν θα χρειαζόταν να βασανιστούμε τόσο πολύ».

Για τη χρησιμοποίηση του Σισέ ως αριστερού μπακ τόνισε: «Έχει ξαναπαίξει, θυμάμαι ένα ματς με την ΑΕΚ όπου είχε πάει πολύ καλά. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Είχε προετοιμαστεί και ο Βρουσάι αλλά και ο Ελ Αραμπί για κάποιες θέσεις. Προετοιμάζουμε την ομάδα για να καλύψουμε κάθε ανάγκη και κάθε παίκτης πρέπει να είναι έτοιμος να βοηθήσει όπου του ζητηθεί».

Για τον επόμενο γύρο και το αν ο Ολυμπιακός θα είναι διαφορετικός; «Ελπίζω να έχουμε το ίδιο πάθος, την ίδια συγκέντρωση και την ίδια θέληση για να έχουμε την ίδια επιτυχία. Ελπίζω να έχουμε περισσότερες λύσεις. Δεν υπάρχει προτίμηση στον αντίπαλο, αρκεί εμείς να είμαστε όπως πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα