back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αναβλήθηκαν για την Τρίτη οι ιστιοδρομίες των Σπανάκη-Τσουφλά και Μαντή-Καγιαλή

Διαβάστε επίσης

Παράταση παίρνει η προσπάθεια των ιστιοπλόων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς ελλείψει ανέμων στο Τόκιο, αναβλήθηκαν οι κούρσες που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Δευτέρα.

Τα ελληνικά πληρώματα των 470, με τις Αριάδνη Σπανάκη-Αιμιλία Τσουφλά και Παναγιώτη Μαντή-Παύλο Καγιαλή δεν θα αγωνιστούν σήμερα στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες για την είσοδό τους στη medal race.

Αιτία της αναβολής ήταν η απουσία ανέμων, στο λιμάνι Enoshima Yachting. Ο συγκεκριμένος χώρος, θα φιλοξενούσε τους τελευταίους δύο αγώνες στα 470 των ανδρών και των γυναικών, καθώς και τους αγώνες μεταλλίων στην κατηγορία 49er σε άνδρες και γυναίκες το απόγευμα.

Η πρόγνωση του καιρού που δημοσιεύτηκε το πρωί από την World Sailing (παγκόσμια ομοσπονδία), έλεγε πως οι άνεμοι θα παραμείνουν στους 4-6 κόμβους μέχρι το βράδυ και οι αγώνες αναβλήθηκαν για την Τρίτη (03/04), όταν και θα διεξαχθούν οι τέσσερις αγώνες των μεταλλίων. Η παγκόσμια ομοσπονδία, ανέφερε στους δημοσιογράφους, ότι χρειάζονται άνεμοι τουλάχιστον έξι κόμβων, για να εξασφαλιστεί ο θεμιτός ανταγωνισμός.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα