back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συναγερμός καθώς αυξάνονται κρούσματα και διασωληνωμένοι – Αύριο το απόγευμα οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα

Διαβάστε επίσης

Εστιατόρια, μπαρ, καφέ, κέντρα διασκέδασης, θέατρα, κινηματογράφοι μόνο για εμβολιασμένους ανακοινώνει αύριο το απόγευμα η κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να αναχαιτίσει το νέο κύμα της πανδημίας καθώς η μετάλλαξη Δέλτα και τα αυξημένα κρούσματα δεν αφήνουν περιθώριο για εφησυχασμό.

Αντίστοιχα με τα μέτρα που ίσχυσαν το καλοκαίρι, θα πάμε και το φθινόπωρο σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς ενώ για το λιανεμπόριο θα υπάρχει όριο ατόμων ανά κατάστημα και φυσικά χρήση μάσκας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει ισχυρή σύσταση για χρήση διπλής μάσκας σε λιανεμπόριο και μέσα μεταφοράς ενώ εφόσον η πανδημία λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις στο τραπέζι βρίσκεται το σενάριο της απαγόρευσης εισόδου των ανεμβολίαστων στο λιανεμπόριο και αγορών μόνο μέσω click away.

Πάντως η κυβέρνηση διαμηνύει με κάθε τρόπο πως η οικονομία δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει ξανά και στο πλαίσιο αυτό στο τραπέζι βρίσκονται σενάρια για τον τρόπο λειτουργίας χωρών εργασίας και λιανεμπορίου, τα οποία θα ανακοινώσει σε περίπτωση που κρούσματα και διασωληνωμενοι αυξηθούν κατακόρυφα.

Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα