back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Ράλλυ Ακρόπολις»: Οι ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας – Φρούριο η πλατεία Συντάγματος

Διαβάστε επίσης

Σε ισχύ τέθηκαν από το πρωί οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, για τη διεξαγωγή του 55ου Ράλι Ακρόπολις. Ανά διαστήματα κλείνουν λωρίδες κυκλοφορίας της Βασιλίσσης Αμαλίας, για τις προετοιμασίες της ειδικής διαδρομής.

Από τις 6 το πρωί απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση σε όλους τους δρόμους περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος. Η κυκλοφορία θα διακοπεί από τις 11 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

Τροποποιήσεις τιθεντε σε εφαρογή και στα μέσα σταθερής τροχιάς. Ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» θα είναι κλειστός και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση. Τα δρομολόγια του Τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Κασομούλη» από την έναρξη των δρομολογίων και μέχρι νεότερης ενημέρωσης. Αναλυτικά τα μέτρα στον ιστότοπο του σταθμού μας στο www.athina984.gr

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ  λόγω της διεξαγωγής του «Ράλλυ Ακρόπολις 2021» και με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας ισχύουν τα παρακάτω :

  • Ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα» θα είναι κλειστός και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.
  • Τα δρομολόγια του Τραμ θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση «Κασομούλη» από την έναρξη των δρομολογίων και μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Δείτε εδώ όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα