back to top
26.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

26.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην πρώτη εκτός έδρας νίκη

Διαβάστε επίσης

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην φετινή Euroleague θα προσπαθήσει να πάρει απόψε ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Μακάμπι.

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην στοχεύει ο Παναθηναϊκός σήμερα στο Ισραήλ απέναντι στην Μακάμπι στις 21:05-Novasports Prime. Οι πράσινοι θα έχουν στη σύνθεση τους για πρώτη φορά το νέο τους απόκτημα, τον Γιόγκι Φερέλ, ο οποίος σήμερα αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής από τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Αμερικανός αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα, κυρίως για το αν μπορέσει να προσφέρει αυτό που λείπει στον Παναθηναϊκό στην οργάνωση του παιχνιδιού και φυσικά στο σκοράρισμα. Ο Πρίφτης ζητάει από την ομάδα του να βελτιώσει τις αστάθειες που έχει στην απόδοσή της μέχρι τώρα, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, βρίσκοντας την Μακάμπι σε μια δύσκολη φάση, αλλά με μεγάλο κίνητρο.

Οι Ισραηλινοί δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα καθώς έχουν πληγεί από πολλά κρούσματα κορονοϊού και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φέρεται να είναι υπό κρίση. Ο Κάμερον Τέιλορ είναι αμφίβολος, αλλά επιστρέφει ο Άντε Ζίζιτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία) και Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα