back to top
28.9 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

28.9 C
Athens
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Ολυμπιακός: Να σφραγίσει την πρόκριση στη Φρανκφούρτη

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενερμπαχτσέ στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στοχεύει απόψε στο «Deutsche Bank Park» της Φρανκφούρτης, να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρωτιά, απέναντι στην Άιντραχτ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει διαθέσιμο και τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος εντάχθηκε ταξιδεύοντας απευθείας από τη Γαλλία, μετά την παρουσία του την Τετάρτη στις Βερσαλλίες για τη δίκη στην υπόθεση με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα μίνι-ροτέισον στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα, καθώς ακολουθεί την Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Είναι πιθανό να προφυλαχθεί ο Παπασταθόπουλος και να ξεκινήσουν ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο μπροστά απ’ τον Βατσλίκ οι Μπα και Σισέ, ενώ ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Ρέαμπτσιουκ, ο Καρμπόβνικ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να ξεκινήσουν οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Κούντε, ενώ στα άκρα της επίθεσης, υποστηρικτικά προς τον Ελ Αραμπί θα παίξουν οι Αγκιμπού Καμαρά και Ονιεκούρου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Άιντραχτ συγκροτούν οι: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Λουίς Κάμπος, Πέδρο Αλμέιδα, ενώ 4ος ορίστηκε ο Έλντερ Μαλέιρο.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Ζοάο Πινέιρο και AVAR θα είναι ο Λουίς Γκοντίνιο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα