back to top
29.4 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

29.4 C
Athens
Τετάρτη, 31 Ιουλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Για τη νίκη και την πρωτιά κόντρα στην Κοπεγχάγη

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη στη Δανία, στο πιο σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι του στους ομίλους του Europa Conference League. 

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη στη Δανία στις 19:45-COSMOTE Sport 3 στο πιο σημαντικό, μέχρι τώρα, βαθμολογικά παιχνίδι του στους ομίλους του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε διάθεση να φρεσκάρει την ομάδα του και να δώσει ανάσες σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ενόψει και του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης”

Όμως στο αποψινό παιχνίδι κρίνονται πολλά ακόμα και για την πρωτιά στον όμιλο, αλλά και την ίδια την πρόκριση στην επόμενη φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA. Ο ΠΑΟΚ με νίκη γίνεται φαβορί, αφού σε δύο εβδομάδες θα αντιμετωπίσει και πάλι την Κοπεγχάγη στην έδρα του.

Όσον αφορά τα πλάνα του Λουτσέσκου για την 11αδα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου με τον Σίντκλεϊ στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Μιχάι στο πλευρό του Μιχαηλίδη στα στόπερ. Τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής θα καλύψει πιθανότατα ο Λούκας Τέιλορ.

Στην μεσαία γραμμή θα διατηρηθεί το δίδυμο Σβαμπ, Εσίτι, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να μένει στον πάγκο, δίνοντας την θέση του στον Αλεξάντρου Μιτρίτσα. Ο Ρουμάνος θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο με τον Μπίσεσβαρ να μετατοπίζεται στον άξονα και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς στα δεξιά ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κάρολ Σβιντέρσκι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα