back to top
32.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

32.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι υποψήφιοι Πρόεδροι του ΚΙΝΑΛ

Διαβάστε επίσης

Διήμερη περιοδεία του υποψήφιου προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Παύλου Γερουλάνου σε Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Ο κ. Γερουλάνος μίλησε για τη μεγάλη σημασία του πρωτογενούς τομέα και άσκησε αυστηρή κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης, λέγοντας: «Σήμερα το εισόδημα των αγροτών συμπιέζεται από την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Από νομοσχέδια που έχει περάσει ο κ. Χατζηδάκης και στερεί την ευκαιρία στους αγρότες να παράγουν τη δική τους ενέργεια και να τροφοδοτούν έτσι την ύδρευση των χωραφιών τους. Είναι απαράδεκτο, τόνισε ο κ. Γερουλάνος, με την ενεργειακή κρίση που ζούμε, με τα περιβαλλοντολογικά θέματα που βιώνει η χώρα, να μην μπορούν οι αγρότες να αυξήσουν το εισόδημα τους μειώνοντας το κόστος ύδρευσης, επενδύοντας σε ενεργειακές κοινότητες.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι ο πρωτογενής τομέας υποφέρει αυτή τη στιγμή ενώ θα είχε τη δυνατότητα πραγματικά να μεγαλουργήσει. Είναι η ώρα τώρα να διορθωθούν τα λάθη που έχει κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να μην μειωθεί περαιτέρω το εισόδημα των αγροτών».

Επίσκεψη Π. Χρηστίδη στον Έβρο

Στην ανάγκη ενίσχυσης του αγροτικού τομέα αναφέρθηκε και ο Παύλος Χρηστίδης απο τον ακριτικό Δήμο Βύσσας στον Έβρο. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε οτι ο πρωτογενής τομέας θα αποτελέσει βασικό πυλώνα της πολιτικής του ατζέντας. Επιπλέον, ο κ. Χρηστίδης μίλησε για αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ με όρους 2021. Πιστεύω πολύ στην αυτονομία του Κινήματος αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ. Ήρθε η ώρα να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές, επεσήμανε ο κ. Χρηστίδης και μιλώντας για την ταυτότητά του Κινήματος δήλωσε οτι είναι του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της ευρύτερης κεντροαριστεράς, της Προοδευτικής παράταξης.

Αύριο ο Παύλος Χρηστίδης συνεχίζει την περιοδεία του με επισκέψεις και ομιλίες σε Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα