back to top
27.5 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

27.5 C
Athens
Τρίτη, 20 Αυγούστου, 2024

Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη 13η αγωνιστική της Euroleague, με τον Δημήτρη Πρίφτη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Μία πολύ δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη 13η αγωνιστική της στις 19:00-Novasports Prime. Οι «πράσινοι» προέρχονται από καλές εμφανίσεις και 2 διαδοχικές νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (76-81) για το πρωτάθλημα και Ζενίτ στο ΟΑΚΑ (70-64), με την οποία διέκοψε το σερί των 5 ηττών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση (3-9).

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ιωάννη Παπαπέτρου, που έμεινε στην Αθήνα λόγω της βαριάς ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Με την αποστολή ταξίδεψε ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του.

Η ΤΣΣΚΑ έρχεται από 2 συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα, που την έφεραν στο 7-5.
Το σύνολο του Ιτούδη επικράτησε 77-74 εντός έδρας της Μπάγερν Μονάχου την περασμένη εβδομάδα, με τον Έλληνα τεχνικό να μην αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα