back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέα προφυλάκιση για τον «ψευτογιατρό»

Διαβάστε επίσης

Για δεύτερη φορά κρίθηκε προφυλακιστέος ο 48χρονος «ψευτογιατρός» που απολογήθηκε σήμερα νομιμοποίηση εσόδων από από εγκληματική δραστηριότητα.

Μετά από αυτή τη δικαστική εξέλιξη ο κατηγορούμενος , δεν θα αποφυλακιστεί στις 16 Δεκεμβρίου, όπως αναμενόταν αφού έληγε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης που του είχε επιβληθεί για το βασικό σκέλος της υπόθεσης που εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και αφορά 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Ο αποκαλούμενος ψευτογιατρός απολογήθηκε για το αδίκημα του ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος, καθώς σύμφωνα με το βούλευμα που τον παρέπεμψε σε δίκη για την πρώτη δικογραφία, κατάφερε να αποσπάσει ποσό 838.175 ευρώ από τα θύματά του.
Ο κατηγορούμενος επρόκειτο να αποφυλακιστεί την ερχόμενη Πέμπτη εφόσον το Δικαστήριο δεν είχε εκδώσει απόφαση σχετικά με την καταδίκη του ή μη, αλλά μετά την δεύτερη προφυλάκιση που του επιβλήθηκε, η προσωρινή του κράτηση παρατάθηκε για 12 ακόμη μήνες, όπου στο μεταξύ αναμένεται να έχει εκδοθεί και η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα