back to top
28.5 C
Athens
Τρίτη, 6 Αυγούστου, 2024

28.5 C
Athens
Τρίτη, 6 Αυγούστου, 2024

Με χατ τρικ του Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός κέρδισε 0-3 τον Ατρόμητο

Διαβάστε επίσης

Στην πρεμιέρα του Β’ γύρου, για την εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 3-0 στην έδρα του Ατρόμητου με χατ-τρικ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ανέβηκε -προσωρινά- στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ που αγωνίζεται την Πέμπτη στην έδρα του Ιωνικού.

Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύθηκαν ουσιαστικά για μονάχα ένα μισάωρο, αφού από τη στιγμή που άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι που κέρδισε ο Αγκιμπού Καμαρά και εκτέλεσε ο Μαροκινός φορ στο 36′, στη συνέχεια η ούτως ή άλλως εξαιρετικά αδύναμη φέτος ομάδα του Παράσχου κατέρρευσε πλήρως. Δυο ακόμη γκολ του επιθετικού των Πειραιωτών στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους σφράγισαν τη νίκη.

Όσον αφορά στην εικόνα του ματς, στο ξεκίνημα η εικόνα του ήταν η αναμενόμενη. Χαμηλός ρυθμός, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να κάνει το γνωστό επί Μαρτίνς παιχνίδι του, δηλαδή ένα παιχνίδι κυριαρχίας με κατοχή και υπομονετική κυκλοφορία μπάλας. Ο Ατρόμητος αντίθετα ήταν προσηλωμένος στην τακτική, οχυρωμένος στην άμυνά του με διπλή ζώνη και στόχο τις αντεπιθέσεις.

Στο 34′ ο Λαλά με τρομερή διαγώνια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας τροφοδότησε τον Αγκιμπού που μπήκε στην περιοχή, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τον γκρέμισε με άτσαλο τάκλιν και ο Καραντώνης έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Στο 36′ ο Ελ Αραμπί εκτέλεσε εύστοχα αλά Πανένκα και έκανε το 0-1.

Στο 50′ η μπάλα έφτασε από τον Λαλά στον Αγκιμπού, ο νεαρός με τη μία βρήκε το τεράστιο κενό στα στόπερ και τροφοδότησε κάθετα τον Ελ Αραμπί, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με αριστερό πλασέ δεν δυσκολεύθηκε για το 0-2.

Στο 61′, μετά από ένα κόρνερ, ο Χατζηϊσαΐας έκανε χέρι στην περιοχή και ένα λεπτό μετά ο Ελ Αραμπί ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με νέα εύστοχη εκτέλεση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (65′ Κιβρακίδης), Κ. Παπαδόπουλος, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Καστελάνο, Νάτσος, Ντένιτς (46′ Μουνίθ), Χαρίσης, Σπιριντόνοβιτς (66′ Μπεντινέλι), Κουλούρης (84′ Τζαβίδας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά (65′ Μαντί Καμαρά), Λόπες (65′ Ροντρίγκες), Ελ Αραμπί (71′ Τικίνιο), Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μασούρας (72′ Βρουσάι), Α. Καμαρά, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ (76′ Ανδρούτσος), Σισέ.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα