back to top
30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

30.7 C
Athens
Κυριακή, 18 Αυγούστου, 2024

Τέμπας: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να υπογράψει τον Χάαλαντ, η Ρεάλ μπορεί μαζί με Εμπαπέ»

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί οικονομικά να αποκτήσει τον Χάαλαντ, σε αντίθεση με την Ρεάλ.

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, σε δηλώσεις του ανέφερε πως η Μπαρτσελόνα λόγω των οικονομικών της προβλημάτων δεν μπορεί να αποκτήσει μεγάλα ονόματα όπως αυτό του Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά από την άλλη πλευρά η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να τον αποκτήσει και μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Μάλιστα η Μπαρτσελόνα έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χάαλαντ, καθώς ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ο Χαβιέρ Τέμπας με δηλώσεις έβαλε φρένο σε όποια όνειρα είχαν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα να δουν τον Νορβηγό να αγωνίζεται με την φανέλα των Καταλανών, καθώς των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τέμπας στην «AS»:

«Η Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή έχει πολύ λίγες πιθανότητες να υπογράψει τον Χάλαντ. Πρώτα πρέπει να συμβούν τόσα άλλα πράγματα. Για παράδειγμα η συμφωνία CVC θα βοηθούσε. Περιμένω και αυτός και ο Εμπαπέ να ενταχθούν στη Ρεάλ.»

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα