back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κ. Καραμανλής: Από παράδειγμα προς αποφυγή, η Ελλάδα έγινε παράδειγμα προς μίμηση

Διαβάστε επίσης

«Η Ελλάδα από παράδειγμα προς αποφυγή, έχει γίνει πλέον παράδειγμα προς μίμηση», τόνισε στη Βουλή, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, λέγοντας πως ακόμα χώρες όπως η Γερμανία «βγάζουν το καπέλο, όχι μόνο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά σε όλο τον ελληνικό λαό, στην πατρίδα μας, που μετά από μια μεγάλη οικονομική κρίση και εν μέσω πανδημίας, καταφέρνει τέτοιους εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης».

Ο κ. Καραμανλής, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος – όπως είπε- επιμένει στη λογική της μίζερης αντιπολίτευσης και σε κάθε εθνική προσπάθεια δίνει την εντύπωση ότι ποντάρει μικρόψυχα στην αποτυχία. Απαντώντας στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις αστικές συγκοινωνίες ο κ.Καραμανλής, είπε ότι ακούει με προσοχή τις παρατηρήσεις των πολιτών, όχι όμως και τον ΣΥΡΙΖΑ που όταν ήταν στην κυβέρνηση το μόνο που έκανε ήταν να αυξήσει την τιμή των εισιτηρίων, την οποία εμείς μειώσαμε.

«Δεν πήρατε ούτε ένα λεωφορείο, δεν κάνατε ούτε μια πρόσληψη, δεν πήρατε ούτε καν ανταλλακτικά, αφήνοντας τις αστικές συγκοινωνίες να ρημάξουν», είπε απευθυνόμενος προς την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα