back to top
21.8 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

21.8 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ν. Αραμπατζή: Ο Πατέρας Αντώνιος και η ομάδα της Κιβωτού κάνουν μια αξιοθαύμαστη δουλειά και πρέπει να είμαστε κοντά τους

Διαβάστε επίσης

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Αθήνα 9.84, στέλνει μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης και ανοίγει μια αγκαλιά αγάπης και ελπίδας στηρίζοντας το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου» και του Πατέρα Αντώνιου.

Στο πλαίσιο του Ραδιομαραθώνιου που διοργανώνει, καλλιτέχνες, πολιτικοί, αθλητές, συγγραφείς και επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, στηρίζουν την προσπάθεια του σταθμού της πόλης να βοηθήσει απροστάτευτα παιδιά, μητέρες και οικογένειες σε ανάγκη.

H Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), κ. Νίκη Αραμπατζή, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Ο Πατέρας Αντώνιος και η ομάδα του κάνουν μια αξιοθαύμαστη δουλειά και πρέπει να είμαστε κι εμείς κοντά τους, με όποιον τρόπο μπορούμε. Γι αυτό ακριβώς και η πολύ σπουδαία προσπάθεια του Αθήνα 9.84 έχει ιδιαίτερη αξία. Εμείς, ως ΟΠΑΝΔΑ έχουμε παραχωρήσει ανοιχτό χώρο άθλησης στα παιδιά της Κιβωτού στην 4η Δημοτική Κοινότητα, στα Σεπόλια, προκειμένου να μπορούν να πηγαίνουν τις ώρες που επιθυμούν και να αθλούνται.
Ο ΟΠΑΝΔΑ είναι κοντά στα παιδιά της Κιβωτού και εν όψει των Χριστουγέννων, μπορούμε να δώσουμε και μια πολιτιστική διάσταση και δυνατότητα στα παιδιά της Κιβωτού, προσφέροντας 70 δωρεάν εισιτήρια για να μπορέσουν να προσέλθουν σε παραστάσεις με συνεργαζόμενα με τον ΟΠΑΝΔΑ θέατρα».

Και πρόσθεσε: «Ο Αθήνα 9.84 είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καρδιάς μου. Χαίρομαι πολύ που η νέα πρόεδρος, η αγαπημένη μου φίλη Πόπη Δομάζου, πάντα σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση, συνεχίζει στην κατεύθυνση που είχαμε χαράξει. Άλλωστε, πρόκειται για τον δεύτερο Ραδιομαραθώνιο, μετά τον περσινό για την ενίσχυση του Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Εύχομαι όλος ο κόσμος να αγκαλιάσει την Κιβωτό του Κόσμου και την προσπάθεια που γίνεται, με ότι μπορεί ο καθένας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα