back to top
21.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

21.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο προπονητής πυγμαχίας της 14χρονης αθλήτριας

Διαβάστε επίσης

Με χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών προφυλακίσθηκε ο προπονητής πυγμαχίας τον οποίο κατήγγειλε 14χρονη μαθήτρια και αθλήτρια της πυγμαχίας, για σεξουαλική επίθεση και ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

O προπονητής, μετά τη μήνυση που έκανε παραμονή Χριστουγέννων στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών το θύμα και η μητέρα της, συνελήφθη, όμως μετά από διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα αφέθη ελεύθερος και η υπόθεση οδηγήθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Την προφυλάκιση αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πάτρας στη χθεσινή του συνεδρίαση κατά την οποία για δεύτερη φορά υπήρξε διχογνωμία μετά την διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή την περασμένη Δευτέρα, οπότε είχε αφεθεί ελεύθερος.

Μετά την χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, οι πράξεις του καταδεικνύουν “ετοιμότητα του κατηγορούμενου να συνεχίσει σε βάρος της ανήλικης τις αξιόποινες πράξεις του. Συνεπώς φρονούμε ότι επιλογή και επιβολή του μέτρου δικονομικού καταναγκασμού της προσωρινής κράτησης είναι το πλέον πρόσφορο μέτρο που υπηρετεί εν προκειμένω στην αδρανοποίηση του ανωτέρω κατηγορουμένου ως εγκληματικού παράγοντα”.

Ο 47χρονος προπονητής  δηλώνει αθώος και μάλιστα μετά την χθεσινή εξέλιξη κάλεσε τους φίλους του διαδικτυακά να βρεθουν έξω από την αστυνομική διεύθυνση Αχαϊας όπου μεταφέρθηκε.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα