back to top
16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Με προβλήματα στο πρώτο play-in με την Στρασμπούρ

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη γαλλική Στρασμπούρ εκτός έδρας, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play-in του Basketball Champions League, με τους Γάλλους ωστόσο να έχουν ζητήσει την αναβολή του αγώνα.

Παρά το αίτημα των γηπεδούχων για την αναβολή του αγώνα λόγω κορονοϊού, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Γαλλία και θα αντιμετωπίσει την Στρασμπούρ στις 21:00-Cosmote Sport 4, στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο play-in τουρνουά του Basketball Champions League. Από το πρωί της Τρίτης, οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν στη Γαλλία εν αναμονή της απόφασης για την τύχη του ματς. Χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι από την διοργανώτρια αρχή, η αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά εκτός κι αν υπάρξει κάποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει ορισμένες απουσίες λόγω κορονοϊού. Εκτός μάχης είναι οι Γκρίφιν και Γιάνκοβιτς, ενώ αρκετοί παίκτες προέρχονται από καραντίνα και η ομάδα είναι εύλογο να βρίσκεται εκτός ρυθμού. Απουσίες θα έχει και η γαλλική ομάδα, τους Τζον Ρόμπερτσον και Γιανίς Μοράν, που βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για μία best out of 3 σειρά, δηλαδή αυτός που θα προκριθεί είναι εκείνος που θα πάρει δύο νίκες σε μάξιμουμ τριών αναμετρήσεων.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα