back to top
25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Έφεση του Τζόκοβιτς κατά της απέλασής του από την Αυστραλία

Διαβάστε επίσης

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης των αυστραλιανών αρχών να ακυρώσουν τη βίζα του και να τον απελάσουν από τη χώρα.

Ο δικαστής της Μελβούρνης, Άντονι Κέλι θα εξετάσει αργότερα το αίτημα του Σέρβου, ο οποίος κρατείται από τις υπηρεσίες μετανάστευσης στη Μελβούρνη από την ώρα που έφτασε στη χώρα, το απόγευμα της Τετάρτης, με την πρόθεση να αγωνιστεί στο Australian Open.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν προσκόμισε επαρκείς αποδείξεις για την ιατρική εξαίρεση που έλαβε, προκειμένου να λάβει μέρος στο Australian Open, ούτε προσκόμισε την βίζα που χρειάζονταν για να εισέλθει στην Αυστραλία, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον.

Οι Αυστραλοί ακύρωσαν τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς και του απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα για να παίξει στο τουρνουά και παρέμεινε για αρκετές ώρες στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα στοιχεία για ιατρική εξαίρεση που παρασχέθηκαν βρέθηκαν ανεπαρκή», είπε ο Μόρισον κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των ΜΜΕ στην Καμπέρα, προσθέτοντας ότι δεν επιλέχθηκε ξεχωριστή έρευνα για τον Τζόκοβιτς, σχετικά με την ακύρωση της βίζας του.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα