back to top
26.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

26.9 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Κακοκαιρία Διομήδης: Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από χιονοπτώσεις και καταιγίδες

Διαβάστε επίσης

Η κακοκαιρία Διομήδης επηρεάζει σήμερα, για δεύτερη ημέρα, τη χώρα μας, προκαλώντας ισχυρές βροχοπτώσεις, ιδίως στη Θεσσαλία και τις Σποράδες, αλλά και χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα, καθώς επίσης σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Από 10 εκατοστά έως και ένα μέτρο έχει φτάσει το ύψος του χιονιού σε διάφορα σημεία στα ορεινά της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, και πάνω από 800 μέτρα υψόμετρο, ενώ η εικόνα που παρουσιάζει η στάθμη των ποταμών είναι ελεγχόμενη, αναφέρει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, προσθέτοντας πως 48 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων, γκρέιντερ και αλατιέρες, δίνουν τη δική τους μάχη στο επαρχιακό δίκτυο ώστε αυτό να μείνει ανοικτό και να μην παγώσει το οδόστρωμα από το παγετό.

Ο κ. Μιχαλάκης αναφέρει επίσης πως δεν υπάρχουν προβλήματα στο εθνικό δίκτυο. Ο ίδιος συνιστά τέλος, οι πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα και στα χωριά βόρεια του Δομοκού, στη Φθιώτιδα, ενώ στο τμήμα από τον Δομοκό μέχρι τη Λαμία έχουν ξεκινήσει οι χιονοπτώσεις.

Μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ρίχνουν συνεχώς αλάτι στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού για να αποφύγουν τα προβλήματα, ενώ η χιονόπτωση είναι έντονη αυτή την ώρα.

Έντονες χιονοπτώσεις έχουμε και στα ορεινά χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας που έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αντίθετα, στα χωριά βόρεια του Δομοκού προς τη Λάρισα και την Καρδίτσα έχουμε πολύ έντονες βροχοπτώσεις στην τελευταία ώρα.

Συνεχής βροχόπτωση σημειώνεται και στην περιοχή της Λαμίας, ενώ έχουν ληφθεί μέτρα για τους χειμάρρους, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχαν δημιουργηθεί προβλήματα.

Θ. Κολυδάς: Χιόνια και σε ημιορεινές περιοχές της Αττικής

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου, προέβλεψε για την Αττική ένταση των βροχοπτώσεων τις επόμενες ώρες και χιονόπτωση απόψε στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Αττικής αύριο και πτώση της θερμοκρασίας. Ενδεικτικό είναι, όπως είπε ο κ. Κολυδάς, ότι στο κέντρο της πόλης η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 7 βαθμούς Κελσίου.

Εν τω μεταξύ, στη λειτουργία θερμαινόμενων χώρων για την προστασία του ευάλωτου πληθυσμού της πόλης, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, προχωρά ο Δήμος Αθηναίων από απόψε στις 20:00 και για όσο επικρατήσουν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Έντονα τα προβλήματα στην περιοχή των Φαρσάλων

Το φαινόμενο πλήττει ιδιαίτερα την περιοχή των Φαρσάλων λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης. Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 15 μηχανήματα του δήμου επιχειρούν σε πολλά σημεία των δρόμων όπου παρουσιάστηκαν προβλήματα, ενώ το φαινόμενο συνεχίζεται.

Επίσης, στην περιοχή των Φαρσάλων γίνονται συνεχείς αντλήσεις υδάτων από σπίτια τα οποία πλημμύρισαν. Προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης αντιμετωπίζει και ο Δήμος Αγιάς, κυρίως στις παραλιακές περιοχές όπου λόγω της βροχόπτωσης παρουσιάστηκαν πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους της περιοχής.

Οι βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων

Η πυκνή χιονόπτωση και οι βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο ορεινό οδικό δίκτυο της Αχαΐας, στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και στην Ηλεία από υπερχειλίσεις ποταμών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι αναγκαίες στα παρακάτω σημεία:

*Στην εθνική οδό Καλαβρύτων – Διακοπτού, μέσω Μεγάλου Σπηλαίου.

*Στην εθνική οδό Καλαβρύτων – Πατρών, μέσω Χαλανδρίτσας

*Στην εθνική οδό Καλαβρύτων – Αιγίου, μέσω Πτέρης

*Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Κλειτορίας, μέσω Πριόλιθου

*Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Κλειτορίας, μέσω Λουσών

*Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – χιονοδρομικού κέντρου

*Στην επαρχιακή οδό Ελαιώνα – Καλαβρύτων, μέσω των τοπικών κοινοτήτων, Μαμουσίας, Δουμένων και Ζαχλωρούς

Παράλληλα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, αλλά και της αυξημένης υγρασίας, έχει δημιουργηθεί παγετός στο οδόστρωμα.

Πάντως, σε όλα τα σημεία βρίσκονται και επιχειρούν μηχανήματα της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, ώστε να κρατούν ανοικτούς τους δρόμους.

Στο μεταξύ, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, λόγω των βροχοπτώσεων, που έχουν προκαλέσει καθιζήσεις και κατολισθήσεις, διεκόπη η κυκλοφορία στα εξής σημεία του οδικού δικτύου της Δυτικής Ελλάδας.

Στην Αιτωλοακαρνανία

*Στην επαρχιακή οδό Μπερμπατίου -Παραδεισίου, λόγω καθίζησης οδοστρώματος

*Στην επαρχιακή οδό ‘Ανω Μακρυνούς – Παραδείση

*Στο 24ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αντιρρίου -Ιωαννίνων, στην γέφυρα του ποταμού Ευήνου, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μέσω του αυτοκινητόδρομου Ιόνιας Οδού μεταξύ του 14.5ου χιλιομέτρου στην διασταύρωση Γαβρολίμνης και 28ου χιλιομέτρου της νέας εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων στην περιοχή, Ζεστή

*Στην επαρχιακή οδό Κρυονερίου – Αμπελακιώτισσας και συγκεκριμένα στο 20ο χιλιόμετρο, μετά τη διασταύρωση Κρυονερίου – Περδικόβρυσης – Αμπελακιώτισσας, όπου σημειώθηκαν πτώσεις βράχου και δέντρων στο ρεύμα προς Αμπελακιώτισσα.

*Στην επαρχιακή οδό Παραβόλας -Προυσού, στην είσοδο της τοπικής κοινότητας λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Στην Αχαΐα

Διεκόπη η κυκλοφορία από το Κυπαρίσσι του δήμου Ερυμάνθου προς το φράγμα Πείρου Παραπείρου, ενώ στο Νέο Κομπηγάδι η κίνηση διεξάγεται με δυσχέρεια, λόγω κατολίσθησης.

Στην Ηλεία

*Στην θέση «Μάρμαρα» της Νέας Μανωλάδας, λόγω υπερχείλισης χειμάρρου

*Στην επαρχιακή οδό Μέλισσας – Αγίου Χαράλαμπους του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, λόγω μεγάλης καθίζησης οδοστρώματος.

*Στις τοπικές κοινότητες Ξενίων του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και Βάλμης του δήμου Ήλιδας, στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Πηνειού, λόγω κατολίσθησης χωμάτων στο ύψος της τοπικής κοινότητας Βάλμης.

Σε όλες τις προαναφερόμενες περιοχές επιχειρούν μηχανήματα, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Στα λευκά έχουν ντυθεί ορεινές περιοχές στο Μέτσοβο, την Κόνιτσα και το Ζαγόρι, καθώς από τη νύχτα, σημειώνονται πυκνές χιονοπτώσεις στον νομό Ιωαννίνων.

Την ίδια ώρα να κηρυχθεί το νησί της Κω σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ζητά ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου μετά ισχυρές καταιγίδες που προκάλεσαν έντονα πλημμυρικά και κατολισθητικά φαινόμενα.

Ο καιρός της Τετάρτης

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και αύριο Τετάρτη με κατά τόπους ισχυρές βροχές, χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.

Ειδικότερα στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα ανατολικά θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και μέχρι το μεσημέρι στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα βόρεια θα σταματήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί 8 με 9 και στα βόρεια τοπικά έως 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Στα βόρεια ηπειρωτικά δεν θα ξεπεράσει τους 4 με 6, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 7 με 9 και στα νησιά τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την ΕΜΥ:

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνεόυν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο. Χιόνια θα πέσουν στα γύρω ορεινά – ημιορεινά. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά – ημιορεινά αλλά και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλότερο υψόμετρο, οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους πυκνές. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 6 με 8 και το πρωί στο Θρακικό τοπικά έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 10 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην ανατολική Πελοπόννησο νεφώσεις με βροχές τοπικά ισχυρές στη Θεσσαλία και τις Σποράδες. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα θαλάσσια – παραθαλάσια τμήματα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, οι οποίες στη Θεσσαλία και την κεντρική και ανατολική Στερεά, θα είναι κατά τόπους πυκνές. Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνεόυν βορειοανατολικοί 5 με 7 στα ανατολικά τοπικά 8 και το πρωί στις Σποράδες έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 09 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά, από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της Κρήτης. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν σε 8 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα Δωδεκάνησα καταιγίδες. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά, από το απόγευμα στα βόρεια θα σταματήσουν. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνεόυν βορειοανατολικοί 7 με 9 και πρόσκαιρα τοπικά έως 10 μποφόρ. Στα νότια αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια αναμενονται νεφώσεις με βροχές τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά, οι οποίες πρόσκαιρα θα είναι κατά τόπους πυκνές. Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 7 με 8 και πρόσκαιρα τοπικά έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός για την αντιμετώπιση επιπτώσεων

Η Πολιτική Προστασία βρίσκεται επί ποδός, με 19 μηχανήματα να κινούνται σε όλο το οδικό επαρχιακό δίκτυο, προκειμένου να ρίξουν αλάτι αλλά και να ανοίξουν τους δρόμους.

Οι οδηγοί συνιστάται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Μήνυμα του 112

Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στάλθηκε μέσω του 112 στους κατοίκους της Θεσσαλίας, της Φθιώτιδας, της Βόρειας Εύβοιας, τα νησιά Νοτιοανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων.

Νέα σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία

Με το σύνολο του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και αυξημένη επιφυλακή, νέα σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, για την αποτίμηση της κακοκαιρίας «Διομήδης» που πλήττει από χθες μεγάλο μέρος της χώρας. Η σημερινή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια αυτής που έγινε χθες, 10 Ιανουαρίου, προς βέλτιστο συντονισμό όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, καθώς και ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης.

Στη σύσκεψη έλαβαν, επίσης, μέρος ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο Διοικητής του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ), Υποστράτηγος Σπύρος Βαρσάμης, ο Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, Ελευθέριος Γκαρίλας, ο Γενικός Διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου, καθώς και εκπρόσωποι των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου (Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ και Νέα Οδός ΑΕ / Κεντρική Οδός ΑΕ).

Ο Διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρος Κολυδάς, ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και όλους τους συμμετέχοντες για την πορεία της κακοκαιρίας, ενώ έγινε συνολική αποτίμηση της μέχρι στιγμής κατάστασης από τους Περιφερειάρχες. Σημειώνεται ότι προς ώρας έχουν σημειωθεί προβλήματα κυρίως στη Θεσσαλία, τα οποία αντιμετωπίζονται επιτυχώς παρά τη σφοδρότητα των φαινομένων, χάρη και στις παρεμβάσεις προληπτικού χαρακτήρα από πλευράς Περιφέρειας και όλων των τοπικών φορέων. Για προληπτικούς λόγους έγιναν περιορισμένες σε αριθμό προληπτικές απομακρύνσεις πολιτών από τις οικίες τους στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων. Αποφασίστηκε, επίσης, να ενεργοποιηθεί εκ νέου το 112 για την αποστολή προειδοποιητικών μηνυμάτων προς τους κατοίκους, ανάλογα με την πορεία και εξέλιξη των φαινομένων.

Ο Υπουργός κ. Στυλιανίδης επανέλαβε προς όλους τους συμμετέχοντες ότι το σύνολο των δυνάμεων Πολιτικής Προστασίας της χώρας θα συνεχίσει να βρίσκεται επί ποδός και σε συνεχή επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης, ενώ ευχαρίστησε όλους θερμά για την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν και την άριστη συνεργασία.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι συνεχίζουν τη λειτουργία τους, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες που πλήττονται από την κακοκαιρία «Διομήδης», τα Ενιαία Συντονιστικά Κέντρα, με συμμετοχή του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με πολύ θετικά αποτελέσματα, ενώ σε αυξημένη ετοιμότητα παραμένουν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των περιοχών όπου εκδηλώνονται ή αναμένεται να εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα.

Τι να προσέξουν οι πολίτες ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων

Αποφύγετε κάθε περιττή μετακίνηση κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας ερμητικά, έχοντας πάντα υπόψη σε περίπτωση δημιουργίας χειμάρρων να μετακινηθείτε στα ψηλότερα σημεία του σπιτιού.
Μην διασχίζετε για κανένα λόγο χείμαρρους, ρέματα ή δρόμους που έχουν πλημμυρίσει, πεζή ή με όχημα, εάν βρεθείτε στη θέση αυτή. Για κανένα λόγο.
Προσέξτε τις μετακινήσεις σας σε περιοχές όπου προβλέπονται χιονοπτώσεις. Χρησιμοποιήστε αντιολισθητικές αλυσίδες αν είναι απολύτως απαραίτητο να μετακινηθείτε με αυτοκίνητο.

Δείτε αναλυτικές οδηγίες για:

Πλημμυρικά φαινόμενα

floods_new_tree_2015_out_0

Καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

anemoi_kai_kataigides_2015out_0

Χιονοπτώσεις και παγετός

mountain_snow_2019_01_0
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα