back to top
16.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

16.3 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας στήριξε την απόφαση Χοκ για τον Τζόκοβιτς

Διαβάστε επίσης

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, στήριξε την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, για την ακύρωσης της visa του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Θέση για την απόφαση του υπουργού μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, να ακυρώσει τη visa του Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον. Υποστήριξε την απόφασή του χρησιμοποιώντας την ίδια φρασεολογία, τους λόγους υγείας και τη βάση του δημοσίου συμφέροντος, χωρίς να κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο.

«Η απόφαση του Υπουργού λήφθηκε με βάση το κοινό συμφέρον. Η πανδημία ήταν πολύ δύσκολη για κάθε Αυστραλό, αλλά μείναμε ενωμένοι και μαζί σώσαμε ζωές. Όλοι μαζί πετύχαμε να έχουμε ένα από τα μικρότερα ποσοστά θανάτων, μια από τις πιο ισχυρές οικονομίες και ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμών στον κόσμο. Ο λαός της Αυστραλίας έκανε πολλές θυσίες στην περίοδο αυτής της πανδημίας και έχουν δικαίωμα να προστατευτεί το αποτέλεσμα αυτών των θυσιών. Αυτό κάνει ο Υπουργός με την απόφαση αυτή. Η πολιτική προστασίας των συνόρων μας κράτησε τους Αυστραλούς ασφαλείς», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο Σκοτ Μόρισον.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα