back to top
21.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

21.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γ. Οικονόμου για ενεργειακή κρίση: Θα υπάρξουν και άλλες πολιτικές στήριξης

Διαβάστε επίσης

Για τον σχεδιασμό της κυβέρνησης μπροστά στο ενδεχόμενο η ενεργειακή κρίση να μην είναι παροδική, αλλά και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τόνισε ότι όσο είναι δυναμικό το φαινόμενο η κυβέρνηση θα συνεχίζει να αναζητά και να βρίσκει τρόπους στήριξης της ελληνικής κοινωνίας.

Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι μόνο τον Ιανουάριο διατίθενται 400 εκατομμύρια ευρώ και «θα υπάρξουν και άλλες πολιτικές στήριξης όσο η ενεργειακή κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη».

Για τα Rafale

Όσον αφορά την τελετή παραλαβής των Rafale και την κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση από την αντιπολίτευση, ο κ. Οικονόμου τόνισε πως η κυβέρνηση δεν θα μπει σε πολιτική αντιπαράθεση με κανέναν για ένα γεγονός που κάνει όλους τους Έλληνες να αισθάνονται ασφαλέστεροι και υπερήφανοι.

«Ήταν μία ιστορική στιγμή η χθεσινή για τις Ένοπλες Δυνάμεις, εκπρόσωποι από ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση, μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας ήταν εκεί, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μην στείλει ούτε έναν εκπρόσωπό του. Παρόλα αυτά εμείς δεν θα μπούμε σε πολιτική αντιπαράθεση ακόμη και με όσους για λόγους μικρότητας η μεμψιμοιρίας αδυνατούν να δουν την μεγάλη εικόνα που είναι ότι η Ελλάδα χθες δυνάμωσε ακόμη περισσότερο, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα