back to top
34.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

34.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

17.960 νέες λοιμώξεις κορονοϊού εκ των οποίων 6.302 σε παιδιά ανακοινωσε πριν από λίγο ο ΕΟΔΥ. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 115 άνθρωποι, ενώ οι διασωληνωμένοι ασθενείς σε ΜΕΘ είναι 646.

Σήμερα έγιναν 190.200 τεστ με ποσοστό θετικότητας 9,44%.

Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν αύριο και την Παρασκευή τα σχολεία. Κλειστοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί .

Ισχυρή σύσταση για τηλεργασία αύριο στον ιδιωτικό τομέα όπου είναι δυνατόν, ενώ στο Δημόσιο θα υπάρξει τηλεεργασία ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών και τυχόν προβλήματα πρόσβασης. Επίσης, αύριο και μεθαύριο δεν θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια.

Αύριο, Πέμπτη, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα, ενώ δεν θα επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier).

Στην κυκλοφορία δόθηκαν τμήματα της Αττικής οδού. Συγκεκριμένα ανοιξε το τμήμα απο Κηφισιας έως Ελευσίνα και στα 2 ρευματα και το Τμήμα της Περιφερειακής Υμηττού από τα Διόδια Κατεχάκη με κατεύθυνση το αεροδρομιο.

Στο μεταξύ Συνεχίζεται η επιχείρηση απεγκλωβισμού αυτοκινήτων στην Αττική Οδό. Επι ποδός περισσότερα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας στην Παλλήνη και το Δαχτυλίδι της Κηφισίας για να μεταφέρουν οδηγούς στα οχήματά τους.

«Οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό μπορούν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις μέχρι 100.000 ευρώ» τόνισε στον ΣΚΑΙ ο ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Συγγνώμη ζήτησε ο πρωθυπουργός στους πολίτες κατα την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου. Έκανε λόγο για σαφέστατες ευθύνες της εταιρείας διαχείρισης της Αττικής οδού, ενώ αναγνώρισε αστοχίες και ανεπάρκειες στη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και Προανήγγειλε ότι θα αποδοθούν ευθύνες.

«Ο κ. Μητσοτάκης να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία πριν επιφέρει νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο» τονίζει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας .

Για άλλη μια φορά, ο κ. Μητσοτάκης ζητά συγγνώμη κατόπιν εορτής. Είναι η ώρα το αρμόδιο Υπουργείο, να γίνει ένα πραγματικό στρατηγείο, όπως έχουμε ήδη προτείνει”, τόνισε ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

“Ούτε οι υποκριτικές «συγγνώμες» ούτε οι προκλητικές δικαιολογίες, ούτε οι αποζημιώσεις εξαγοράς της σιωπής μπορούν να «βγάλουν λάδι» την κυβέρνηση και το αστικό κράτος”, σημειώνει το ΚΚΕ.

Χωρίς ρευμα παραμένουν 3.000 νοικοκυριά. Συνεχίζονται οι εργασίες αποκαταστασης σε Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιά και Πικέρμι.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για την αποζημίωση των νοικοκυριών που έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας άφησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Με λειτουργία αργίας η κυκλοφορία λεωφορείων και τρόλεϊ. Κανονικά κινούνται ηλεκτρικός και ΜΕΤΡΟ

Έως την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών και ρυθμίσεων προς τον ΕΦΚΑ.

Καθαρό το κεντρικό και περιφερειακό οδικό δίκτυο του Δήμου Αθηναίων.

Αύριο οι εμβολιασμοί κατα του κορονοιου των ενηλίκων και των παιδιών άνω των 12 ετών θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών, οι οποίοι θα πραγματοποιούνταν αύριο και μεθαύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και αύριο στον mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», αναστέλλονται.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια της ισχυρής έκρηξης το πρωί σε εξαώροφο κτίριο στη Συγγρού. Κλειστή η Συγγρού από το ύψος της Φραντζή.

Γενικά αίθριος αύριο στην Αττική. Η Θερμοκρασία: Από 02 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα