back to top
29.5 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

29.5 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 22:00

Διαβάστε επίσης

19.731 τα νέα κρούσματα στη χώρα , 119 ασθενείς κατέληξαν ,ενώ 576 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Δύο βρέφη τριών και επτά μηνών μεταφέρθηκαν από το Αγρίνιο στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Πατρών και Ιωαννίνων ,καθώς βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Το εμβόλιο Covid-19 της Moderna, ενέκρινε η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ,όπως ανακοίνωσε η εταιρεία .

Είναι το δεύτερο εμβόλιο ,με πλήρη άδεια χρήσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας αύριο στα δημόσια νοσοκομεία από τις 12:00 το μεσημέρι και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας .Οι εργαζόμενοι -μεταξύ άλλων- διεκδικούν συνταγογράφηση των τεστ κορονοϊού και την επιστροφή των συναδέλφων τους ,που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας.

Με δικαιολογίες και εξαγγελίες για λήψη μέτρων συμπεριφοράς προσπάθησε να απαντήσει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, μετά τη δημοσίευση του πορίσματος Γκρέι που αφορά τα πάρτι που έγιναν στην Ντάουνιγκ Στριτ ,εν μέσω lockdown.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη», είπε ενώπιον του βρετανικού κοινοβουλίου ο Τζόνσον ,καθώς το εν λόγω πόρισμα μιλά -μεταξύ άλλων- για «αστοχίες ηγεσίας»

“Ο Πρωθυπουργός μας περνάει για ηλίθιους”, υπογράμμισε από την πλευρά του ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ.

Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου παρατείνεται η προθεσμία για ένταξη στη ρύθμιση των 72 δόσεων για τα χρέη σε ΕΦΚΑ και ΑΑΔΕ, όπως ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επίσης ο κος Οικονομου τόνισε ότι από τις 7 Φεβρουαρίου δεν θα θεωρούνται εμβολιασμένοι όσοι έχουν συμπληρώσει επτάμηνο από τη δεύτερη δόση.

Σε αγωγή κατά του πρωθυπουργού, προχωρά ο Κώστας Βαξεβάνης, μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή με τις οποίες, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, καταστρατήγησε το τεκμήριο της αθωότητας, περιγράφοντας τον ίδιο, αλλά και συναδέλφους του ως συμμορία και υπόκοσμο.

Συνεχίζεται η κόντρα στη Βουλή, για την υπόθεση NOVARTIS

Να κατατεθούν στη Βουλή τα έγγραφα που σχετίζονται με την πράξη αρχειοθέτησης των δικογραφιών για την υπόθεση NOVARTIS και αφορούν τους Άδωνι Γεωργιάδη και Δημήτρη Αβραμόπουλο, ζήτησαν από τον υπουργό Δικαιοσύνης,49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Παύλο Πολάκη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης,απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που δήλωσε ότι είναι δουλειά του κ.Ανδρουλάκη να αναφερθεί στα στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και αθωώθηκαν για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σχολίασε ότι «με τη δήλωσή του αυτή πιστοποίησε ότι ο πρωθυπουργός μεταπίπτει σε φθηνό κομματάρχη που ασεβεί απέναντι στους θεσμούς».

Μετά την “Ελπίδα” έρχεται ο “Φίλιππος”.Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια ,καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη αναμένεται το επόμενο 48ωροστη χώρα ,σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες, αναμένονται αύριο, στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου

10 βαθμοί, αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα