back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μερική άρση των μέτρων κατά του κορονοϊού – Τι αλλάζει από σήμερα σε εστίαση και διασκέδαση

Διαβάστε επίσης

Μερική χαλάρωση των μέτρων κατά του κορονοϊού από σήμερα καθώς επανέρχεται η μουσική στους χώρους εστίασης και διασκέδασης, μόνο για καθήμενους καθώς και το πλήρες ωράριο λειτουργίας.

Χθες Κυριακή, ανακοινώθηκαν 97 θάνατοι εξαιτίας επιπλοκών του κορονοϊού, ενώ 571 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Σε 11.124 ανήλθαν τα κρούσματα, με το ποσοστό θετικότητας να διαμορφώνεται στο 6,4%

Μιλώντας στο MEGA, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλoς έκανε λόγο για αντίφαση μεταξύ της χαλάρωσης των μέτρων και των ανθρώπων που είναι θετικοί στον ιό, καθώς -όπως είπε- υπάρχει μεγάλη διασπορά στην κοινότητα. Σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι χειρότερες προβλέψεις και για πρώτη φορά ο αριθμός όσων νοσηλεύονται την εντατική έπεσαν κάτω από 600.

«Τα μέτρα έχουν εστιαστεί καλύτερα. Η επέκταση του ωραρίου στα εστιατόρια θα αραιώσει τον κόσμο», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης. Όπως είπε, «πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ιό χωρίς να καταστρέψουμε την οικονομική και κοινωνική ζωή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα