back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ναδάλ γνώρισε την αποθέωση στην Ισπανία

Διαβάστε επίσης

Ο Ράφα Ναδάλ, κατέχει πλέον, μία ξεχωριστή θέση στην Ιστορία του παγκοσμίου τένις, καθώς μετά την κατάκτηση του Australian Open, είναι ο μοναδικός τενίστας που έχει κατακτήσει 21 Grand Slam, αφήνοντας τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς στα 20 τρόπαια σε κορυφαία τουρνουά.

Ο Ισπανός τενίστας, γνώρισε την αποθέωση στην πατρίδα του, καθώς τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, αθλητές και πολιτικοί, έσπευσαν να συγχαρούν τον Ναδάλ για την ιστορική νίκη του, επί του Ρώσου Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

«Ράφα, έχουμε χάσει τα λόγια. Δεν υπάρχουν εμπόδια, για όσους δεν έχουν όρια. Εκπροσωπείς τους καλύτερους στο παγκόσμιο τένις», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, η ισπανική βασιλική οικογένεια.

«Όταν σου λένε ότι είναι αδύνατο, σκέψου τον Ράφα», είναι ο τίτλος της αθλητικής εφημερίδας «Marca», ενώ η «El Pais», χαρακτηρίζει τον 35χρονο πρωταθλητή ως «μεγαλύτερο από τους μεγαλύτερους».

«Τι τρελό», έγραψε στο Twitter η τενίστρια, Πάουλα Μπαντόσα (Νο 6 στον κόσμο), ενώ η συμπατριώτισσα της, Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (Νο 3), ανήρτησε ένα βίντεο με τον εαυτό της να προπονείται, πιο αποφασισμένη από ποτέ και η αστέρας του μπάντμιντον, Καρολίνα Μαρίν, σχολίασε: «Δεν θα κουραστούμε ποτέ να το λέμε: είσαι από άλλον πλανήτη»!

Παράλληλα, η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ισπανίας επαίνεσε τον Ναδάλ, ως «ένα παράδειγμα αφοσίωσης, σκληρής δουλειάς και επιμονής», ενώ ο πρωταθλητής του MotoGP, Ράφα Μάρκεθ, έγραψε στο Twitter: «Τι συγκέντρωση, τι πνεύμα», την ώρα που ο θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ, Πάου Γκασόλ, σχολίασε απευθυνόμενος στον Ναδάλ: «21 Grand Slam δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την κληρονομιά που συσσωρεύεις καθημερινά».

«Είσαι ο σπουδαιότερος!», επεσήμανε με ανάρτηση του στο Twitter, ο Ισπανός πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσες, ενώ συγχαρητήρια στον Ναδάλ, έδωσαν τόσο η Ρεάλ, όσο και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα