back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Virtual αγώνας δρόμου για τα παιδιά με καρκίνο

Διαβάστε επίσης

Με σύνθημα «Τρέξε για τα παιδιά με καρκίνο και προώθησε το μήνυμα: Γίνε Δότης Μυελού των Οστών», ο Σύλλογος «Ορίζοντας» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, διοργανώνει συμβολικό Αγώνα Δρόμου – Δυναμικού Περπατήματος αποστάσεων 2,5χλμ, 5χλμ και 10χλμ, για μικρούς και μεγάλους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και, όπως λένε οι διοργανωτές, αποκλειστικά αφιερωμένη στους μικρούς αυτούς ήρωες που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα.

Ο Αγώνας σε virtual μορφή

Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να επιλέξει την χιλιομετρική απόσταση που επιθυμεί και να την «τρέξει» ή να την «περπατήσει» σε όποια περιοχή διαλέξει και όσες φορές κι αν το αποφασίσει, έως τις 20 Φεβρουαρίου 2022.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα του, κάθε συμμετέχοντας μπορεί να αναρτήσει τη διαδρομή του ή φωτογραφίες από αυτήν, με @orizondas_chania #orizondas #runforkids στα προσωπικά του προφίλ στα social media.
Επίσης, σε κάθε συμμετέχοντα θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά αναμνηστικό συμμετοχής.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Ο «Ορίζοντας»

Ο Σύλλογος «Ορίζοντας» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός στήριξης παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο, με έδρα τα Χανιά. Στηρίζει οικονομικά τους ασθενείς για όσες εξετάσεις, δεν καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία τους, για έξοδα μετακίνησης και νοσηλειών και παράλληλα λειτουργει και υπηρεσία παραπομπής σε άλλους φορείς σχετικούς με τα δικαιώματά τους. Ο Σύλλογος διατηρεί ξενώνες στην Αθήνα, 6 διαμερίσματα, στα οποία φιλοξενούνται δωρεάν ασθενείς και οι συνοδοί τους από κάποιες μέρες έως και 2 χρόνια ανάλογα με την θεραπεία, που χρειάζεται ο κάθε ασθενής. Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη δωρεά του μυελού των οστών, καταγράφοντας περισσότερους από 10.000 δότες, μέσα σε 6 χρόνια, στον νομό Χανίων.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα