back to top
36.4 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

36.4 C
Athens
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

Υποβρύχιοι γάμοι στην Αλόννησο

Διαβάστε επίσης

Σε άλλο επίπεδο ανάγει τον πολιτικό γάμο ο δήμος Αλοννήσου και μάλιστα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας. Οι υποβρύχιοι γάμοι στο όμορφο νησί των Σποράδων είναι γεγονός.

Το ζευγάρι, ο δήμαρχος και οι μάρτυρες θα καταδύονται στον βυθό της θάλασσας για την τέλεση του γάμου. Ο δήμος προσφέρει δωρεάν για το 2022, την οργάνωση της τελετής, ενώ τα καταδυτικά κέντρα, που δραστηριοποιούνται στο νησί θα παρέχουν δωρεάν τον εξοπλισμό και μαθήματα κατάδυσης σε όσους δεν γνωρίζουν το σπορ.

«Με δεδομένο ότι στην Αλόννησο τα τελευταία χρόνια γίνεται μια σημαντική προσπάθεια για την ανάδειξη και προβολή του καταδυτικού τουρισμού, ξεκινώντας, βεβαίως, πριν δύο χρόνια με τη λειτουργία του πρώτου υποβρυχίου μουσείου στην Ελλάδα σκεφτήκαμε να εμπλουτίσουμε τις καταδυτικές δράσεις, με τη διοργάνωση υποβρύχιων γάμων», αναφέρει στον Αθήνα 9.84, ο δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης, ο οποίος διαθέτει την ανάλογη πιστοποίηση αυτόνομου δύτη.

«Καλούμε λοιπόν όλα τα ζευγάρια που επιθυμούν να παντρευτούν με αυτόν τον τρόπο και να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία να ανταλλάξουν υποβρύχιους όρκους στο νησί μας. Όσα ζευγάρια επιλέξουν μέσα στο 2022 να τελέσουν το γάμο τους υποβρυχίως έχουμε εξασφαλίσει μια χορηγία και τους προσφέρουμε δωρεάν μαθήματα κατάδυσης από τις σχολές του νησιού, δωρεάν εξοπλισμό και την οργάνωση της τελετής, από τον δήμο, ατελώς. Ήδη έχει προγραμματιστεί ο πρώτος υποβρύχιος γάμος στο νησί για τα τέλη Αυγούστου και ευελπιστούμε να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στον σχεδιασμό μας τώρα εντάσσεται η δημοσιοποίηση των υποβρυχίων γάμων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό», τονίζει ο κ. Βαφίνης.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα